Keittiöremontti, Kylpyhuoneremontti, Saunaremontti

Ykstuuma

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Ykstuuma on Jyväskylässä pääpaikkaa pitävä perheyritys, joka toimii Keski-Suomen alueella sisäremonttien toteuttajana. Toteutamme kattavat sisäremontit laadukkaasti ja luotettavasti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kohteestasi!

Y-tunnus: 2468491-0
Kylpyhuoneremontti, Keittiöremontti, Saunaremontti, Huoneistoremontti, Remonttipalvelut, Saneeraus
Jyväskylä, Laukaa, Muurame, Toivakka, Petäjävesi, Uurainen


  • Ykstuuma #1
  • Ykstuuma #2
  • Ykstuuma #3

Saneerauspalvelut ja remontointi ammattitaidolla Jyväskylän ympäristössä

Koti remontin tarpeessa? Kotimaiset ja ammattitaitoiset työntekijämme takaavat onnistuneet remontit. Kuulumme tilaajavastuun luotettava kumppani palveluun, joka takaa tilaajalle yrityksemme hoidetuista veroista ja muista lakisääteisistä velvoitteista.

Remonttipalvelut
Ykstuuma toteuttaa kattavat sisäremontit laadukkaasti ja luotettavasti. Oli tarve sitten kylpyhuoneen, saunan, keittiön tai muulle pintaremontille.

Keittiöremontit
Toimitamme lattiasta kattoon kaiken mitä uusi keittiösi tarvitsee. Teemme kaiken työn vanhojen kalusteiden purkamisesta viimeiseen listaan tai niin kuin sen itse haluat. Aloitamme suunnittelu- ja mittauskäynnillä remonttikohteessa. Kuuntelemme toiveesi ja suunnittelemme toimivan sinun näköisesi keittiön.

Kylpyhuoneremontit
Kylpyhuoneasentajamme ovat luotettavia märkätilasertifioituja ammattilaisia, joiden työlle annamme täyden takuun. Käytämme vain parhaita sertifioituja vedeneristys aineita tuoden sen turvan jota kylpyhuoneesi vaatii. Kartoitamme suunnitteluvaiheessa kylpyhuoneen rakenteelliset tarpeet sekä asiakkaan toiveet ja toteutamme kokonaispalveluna kylpyyhuoneenne kuntoon kaikkine oheistarpeineen.

Saunaremontit
Oikein rakennetussa saunassa on huolellisesti tehdyt höyrysulut, riittävät tuuletusvälit ja hyvä ilmanvaihto. Nämä takaavat sinulle pitkäikäisen saunomisen nautinnon. Teetä saunaremonttisi meillä, jotta saunasi rakennetaan takuulla oikein. Valitse puulaji, lauteen muoto, kiuas ja valaistus niin toteutamme saunasi laadukkaasti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Huoneistoremontti, Keittiöremontti, Kylpyhuoneremontti, Märkätilaremontti, Remontti, Remonttipalvelut, Saneeraus, Saneerauspalvelut, Saneerausta, Saunaremontti, Sisäremontit, Sisäremontti.

Ykstuuma Ahjokatu 12,40320 Jyväskylä

Yhteystiedot

Kari Lahtinen
0400 569 950
Ari Lahtinen
0400 768 002

Palvelemme paikallisesti