Veneen kuljetus, nosto, huolto ja säilytys

Venekuljetus Kuntsi

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Meiltä voit tilata varmatoimiset veneen kuljetuspalvelut vuosikymmenten kokemuksella. Teemme veneen kuljetukset ja telakoinnit turvallisesti tieliikenteen traktorikuljetuksina. Pienemmät kuljetukset 4x4 maastoautolla. Palvelemme Porissa ja lähikunnissa, tarpeen vaatiessa kauempanakin. Ota yhteyttä!

Venekuljetus, Veneen kuljetus, Purjeveneen kuljetus, Veneen nosto, Veneen telakointi, Venehuolto, Veneen pesu, Veneen säilytys, Veneen talvisäilytys ulkona • Y-tunnus: 2691851-4
Pori, Ulvila, Pomarkku, Nakkila, Harjavalta, Eurajoki


  • Venekuljetus Kuntsi #1

Venekuljetukset vuosien kokemuksella

Meiltä voit tilata varmatoimiset veneen kuljetuspalvelut vuosikymmenten kokemuksella. Teemme veneen kuljetukset ja telakoinnit turvallisesti tieliikenteen traktorikuljetuksina. Pienemmät kuljetukset 4x4 maastoautolla. Palvelemme Porissa ja lähikunnissa, tarpeen vaatiessa kauempanakin.

Kuljetamme seuraavia veneitä omalla trailerillamme, max. 10 000 kg asti:

  • Moottoriveneet: liukuva-, puoliliukuva- ja uppoumarunkoiset moottoriveneet, joiden runkopituus on max. 12 m
  • Moottoripurjeveneet: max. syväys 1,5 m
  • Purjeveneitä: vain pitkäköliset, max. syväys 1,5 m

Toimipisteessämme veneesi säilyy hyvässä huomassa
Venekuljetusten lisäksi tarjoamme veneen talvisäilytystä, kausihuoltoja sekä korkeapainepesupalveluita. Toimitilamme sijaitsevat Isojoenrannan teollisuusalueella, vain 4 km Porin keskustasta, osoitteessa Mehiläishaukantie 5.

Veneen talvisäilytys
Veneiden talvisäilytykset onnistuvat meillä sisällä ja ulkona. Käytössämme on lämmintä ja kylmää hallitilaa, sekä pihapaikkoja. Veneiden huolto ja korjaus on sallittua säilytyksen aikana, saatavilla sähkö ja vesi. Säilytyspukkien vuokraus ja irtaimiston säilytys lämpimässä kuuluvat myös palveluihimme.

Veneen huolto
Teemme veneiden ja moottoreiden perus kausihuoltoja. Näihin kuuluvat mm. öljyjen ja suodattimien vaihdot, glykolisuojaukset sekä muut talvihuollot, myös kevään kunnostukset. Takuunalaisissa, korjausta tai huolto-ohjelmia vaativissa veneissä, käännymme asiantuntevien yhteistyökumppaniemme puoleen.

Veneen pesu
Käytössämme on tehokas kuumavesipesuri veneen pohjan, rungon ja kannen pesuun. Harjaukset ja pesuaineet sisältyvät palveluun.

Ota yhteyttä!

Asuntovaunun kausisäilytys, Auton kausisäilytys, Katamaraanin kuljetus, Kuljetuspalvelu, Lautan kuljetus, Lavetin siirto, Lavettikuljetus, Leveäkuljetuksen etuauto, Lumen auraus, Moottoripurjeveneen kuljetus, Moottoriveneen kuljetus, Peräkärryn siirto, Purjeveneen kuljetus, Tavarankuljetus, Telakointi, Trailerin siirto, Traktorikuljetus, Traktorityöt, Traktoriurakoinnit, Veneen huolto, Veneen kausihuolto, Veneen kausisäilytys, Veneen kuljetus, Veneen laskeminen, Veneen lasku, Veneen nosto, Veneen pesu, Veneen säilytys, Veneen talvisäilytys sisällä, Veneen talvisäilytys ulkona, Veneen telakointi, Venehuolto, Venekuljetus, Venepalvelu, Venepesu, Venesäilytys.

Venekuljetus Kuntsi Mehiläishaukantie 5, 28220 Pori

Yhteystiedot

Yrittäjä / Tilaukset
Niko Kuntsi
040 723 8970

Palvelemme paikallisesti