Lipputankojen myynti, valmistus, asennus ja huolto

Veikkolan RST Oy

Arvosana: 4.2/5 (yhteensä 5 arvostelua).

Veikkolan RST Oy on lipputankojen valmistukseen, myyntiin, huoltoon ja vuokraukseen erikoistunut yritys. Palvelemme yksityishenkilöitä, yrityksiä ja yhteisöjä. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa tai pyydä tarjous!

Y-tunnus: 1549945-7
Lipputanko, Lipputangot, Alumiinitangot, Lipputangon asennus, Lipputangon huolto, Lipputangon korjaus
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Sipoo, Siuntio, Lohja, Järvenpää, Nurmijärvi, Vihti, Hyvinkää, Riihimäki, Janakkala, Hämeenlinna


  • Veikkolan RST Oy #1

Lipputangot ja alumiinitangot suoraan valmistajalta

Meillä on vuosikymmeniä pitkä kokemus lipputangoista, banderollitelineistä ja niiden asennuksista, korjauksista ja huolloista. Yksi tunnetuimmista töistämme, Suomen pisin 40 metrinen lipputanko Riihimäellä on meidän valmistama ja pisimmät valmistetut teräslipputangot ovat 50 metriä.

Päätoimialueemme on Etelä-Suomi, toimituksia ja asennuksia on tehty koko Suomeen, maasta katolle ja saaristosta tunturiin. Toimituksia olemme tehneet myös Ruotsiin, Norjaan ja Venäjälle. Tehtaamme sijaitsee Kanta-Hämeessä Lopen Pilpalassa, lähin kaupunki on Karkkila. Varastot löytyy Vantaalta ja Helsingistä.

Lipputankojen myynti, valmistus, asennus ja huolto kautta maan
Myymme, vuokraamme ja asennamme kaikkia tuotteitamme. Huollot ja korjaukset voidaan tehdä kaikkien valmistajien ja ikäkausien lipputangoille. Käytössämme on oma 22 metriin nostava ajoneuvohenkilönostin ja muissa autoissamme on nosturit, joilla voidaan nostaa ja laskea lipputankoja ahtaissa paikoissa.

Oikea lipputanko oikeaan paikkaan
Autamme aina valitsemaan oikeat tuotteet ja lisävarusteet. Erikoiskohteita olemme suunnitelleet itse, sekä olemme olleet mukana rakennus- ja suunnitteluvaiheen aikana antamassa asiantuntemusta suunnittelijoille ja arkkitehdeille.

Pitkä kokemuksemme auttaa oikeiden tuotteiden ja menetelmien valinnassa.

Ota yhteyttä ja ja kysy lisätietoa!

Alumiini tanko, Alumiinilipputanko, Alumiinitangot, Alumiinitanko, Lipputangon asennus, Lipputangon huolto, Lipputangon korjaaja, Lipputangon korjaus, Lipputangon vuokraus, Lipputangot, Lipputanko, Lipputanko 12m, Lipputanko 6m, Lipputanko 9m, Lipputanko alumiini, Lipputanko katolle, Lipputanko pihalle, Lipputanko seinään, Lipputankojen asennukset, Lipputankojen huollot, Lipputankojen korjaukset, Myydään lipputanko, Pieni lipputanko, Vene lipputanko, Veneen lipputanko.

Veikkolan RST Oy Sormissyrjäntie 97,12750 Loppi

Yhteystiedot

Projektimyynti ja valmistus
Pertti Rämö
040 772 4244
Myynti ja yrityksen johto
Liisa Vilkkilä
040 837 5556
Tjänster i svenska
Tuulia Rämö
040 363 0010

Palvelemme paikallisesti