Kodinkoneet, Ilmalämpöpumput, Kodinkonehuolto ja -korjaus

Vaasan Kodinkonehuolto Oy

Arvosana: 3.3/5 (yhteensä 12 arvostelua).

Olemme palvelleet Vaasan alueen asiakkaita kodinkonehuollossa jo vuodesta 1975. Perinteisen kodinkoneiden korjaustoiminnan lisäksi palveluihimme kuuluu myös uusien kodinkoneiden sekä ilmalämpöpumppujen myynti-, asennus- ja huoltopalvelut. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 1560762-2
Kodinkoneet, Kodinkonehuolto, Kodinkonekorjaus, Ilmalämpöpumppu
Vaasa, Isokyrö, Laihia, Maalahti, Mustasaari, Vöyri, Korsnäs


Kodinkonehuolto

Meiltä löydät huollon kodinkoneellesi ja huollamme lähes kaikki markkinoilta löytyvät merkit. Teemme huollon omissa tiloissamme, mutta tarvittaessa myös asiakkaan kotona. Huoltoa tilatessasi selvitä ensin laitteen merkki, malli ja tuotenumerot. Tiedot löydät koneen arvokilvestä.

Uudet kodinkoneet

Pitkäaikaisen kodinkoneiden korjauskokemuksemme pohjalta olemme valinneet myyntiin vain laadukkaita ja kestäviä kodinkoneita. Liiketilassamme on esillä yleisimmät laitemallit eli voit tulla tutustumaan koneisiin ja niiden ominaisuuksiin ennen laitteen hankintaa. Opastamme sinua tarpeidesi mukaisen kodinkoneen valinnassa. Toimitamme tarvittaessa kodinkoneet kotiisi, sekä asennamme ne käyttövalmiiksi. Meiltä hankituille laitteille hoidamme myös tarvittaessa takuuajan korjauspalvelut.

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu jäähdyttää kesähelteillä ja antaa muulloin edullista lämpöä. Ne myös suodattavat sisäilmasta pölyä, siitepölyä,hajuja ja allergeenejä joten ilmanlaatu paranee. Laitteella poistat kosteutta ja ehkäiset näin homehtumisriskiä. Laadukkaan ilmalämpöpumpun hyötysuhde ja lämpökerroin on erinomainen. Meiltä saat ilmalämpöpumppujen myynti-, asennus- ja huoltopalvelut omalla henkilökunnallamme laadusta tinkimättä.

Ota yhteyttä tai tee suoraan ostoksia verkkokaupastamme. Myymälämme palvelee Sinua Vaasan keskustassa. Tervetuloa!


Ilmalämpöpumppu, Ilmalämpöpumppujen myynti, Ilmalämpöpumpun asennus, Ilmalämpöpumpun asennuspalvelu, Ilmalämpöpumpun huolto, Ilmalämpöpumpun huoltopalvelu, Ilmalämpöpumpun myynti, Kodinkoneasennus, Kodinkoneet, Kodinkonehuolto, Kodinkonekorjaus, Kodinkonemyynti.

Vaasan Kodinkonehuolto Oy Kauppapuistikko 26,65100 Vaasa

Yhteystiedot

Matkapuhelin
0500 262 079

Avoinna

  • Ma-Pe

Palvelemme paikallisesti