Arboristi, Puunkaato, Pihapuun kaato, Kantojyrsintä

Uudenmaan Pihapuu

Arvosana: 4.5/5 (yhteensä 24 arvostelua).

Arboristimme tuntevat rungot ja rangat sekä pihoilla että puistoissa. Kanssamme puuasiat hoituvat turvallisesti ja tarkasti – aina taimien istutuksista vaativiin puunkaatotöihin. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 3176244-6
Arboristi, Arboristipalvelu, Puunhoitaja, Puunkaato, Pihapuun kaato, Pensasaidan leikkaus, Kantojyrsintä
Espoo, Helsinki, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vihti, Hanko, Inkoo, Raasepori, Askola, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Lapinjärvi, Loviisa, Uusimaa


  • Uudenmaan Pihapuu #1

Arboristi­palvelut ja puunkaato vahvalla ammattitaidolla

Puiden ammattilaisina taidamme puiden, -kaadot, -hoidot, -kuntoarviot sekä muut arboristityöt. Palvelemme yksityisasiakkaita, taloyhtiöitä ja yrityksiä pääkaupunkiseudulla, haasteellisissakin kohteissa ja nopeallakin aikataululla. Pistämme kaikissa toimeksiannoissa etusijalle vahvan osaamisen, turvallisuuden ja siistin työjäljen.

Arboristipalvelut
Arboristipalvelumme kattavat kaikki puun elinkaaren tuomat tehtävät. Huolehdimme muun muassa ongelmapuiden kaadoista, hoitoleikkauksista, pensasaitojen leikkauksista, puistohakkuista, puuston kuntoarvioista sekä latvustuennoista. Puiden hoitotyöt toteutamme kiipeillen ja maasta käsin, kiinnittäen erityistä huomiota puiden hyvinvointiin ja turvallisuuteen.

Arboristi on rakennetun ympäristön puuasiantuntija, joka tuntee puun koko elinkaaren vaiheet ja niihin liittyvät työt. Arboristi voi olla metsä ja/tai puutarha alan ammattilainen, joka on myös käynyt arboristikoulutuksen ja läpäissyt näyttökokeet. Valmistuneet arboristit voi tarkistaa Suomen Puunhoidon Yhdistyksen sivuilta arboristirekisteristä, jos haluaa varmistua, että saa apua koulutetulta alan ammattilaiselta.

Puunkaato / Pihapuun kaato
Kaadamme puita pihoilla, puistoissa ja julkisilla paikoilla, kiinnittäen erityistä huomiota turvallisuuteen. Pystymme vastaamaan erityisen haasteellisistakin kaadoista, esimerkiksi tiheästi rakennetuilla alueilla. Puunkaadot onnistuvat meiltä sekä kiipeilytekniikalla että maasta käsin, kohteen asettamien vaatimusten mukaisesti. Ammattitaitoiset arboristimme työskentelevät ripeästi ja monipuolista kalustoa hyödyntäen, varmistaen siistin lopputuloksen sovitussa aikataulussa.

Pensasaidan leikkaus
Pensasaidat leikkaamme aidan hyvinvointi ja kasvupaikka huomioiden. Emme ammattilaisina tee ylisuuria leikkuita vaan aina ensin arvioidaan leikkuutapa kyseiselle kohteelle sopivaksi. Aitojen leikkauksissa kuin myös puiden hoidoissa kannattaa olla ajoissa liikkeellä ja suosia säännöllisyyttä niin välttyy suurilta leikkuilta ja myös kuluilta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Arboristi, Arboristipalvelu, Arboristipalvelut, Arboristit, Kannon jyrsintä, Kannonjyrsintä, Kanto jyrsin, Kanto jyrsintä, Kantojen jyrsintä, Kantojenjyrsintä, Kantojyrsin, Kantojyrsintä, Kuusiaidan leikkaus, Maisemointihakkuu, Ongelmapuiden kaato, Pensaiden leikkaus, Pensasaidan leikkaus, Pihapuun kaato, Pihapuunkaadot, Pihapuunkaato, Puiden hoitoleikkaukset, Puiden hoitoleikkaus, Puiden kuntoarvio, Puiden kuntokartoitus, Puiden kuntotutkimus, Puidenhoitaja, Puistohakkuu, Puun hoitoleikkaukset, Puun hoitoleikkaus, Puun kuntoarvio, Puun kuntokartoitus, Puun kuntotutkimus, Puunhoitaja, Puunhoito, Puunkaato, Puunkuntoarvio, Puunkuntokartoitus, Puunkuntotutkimus, Tonttihakkuu, Tuija-aidan leikkaus.

Uudenmaan Pihapuu Juhanintie 2a,04600 Mäntsälä

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti