Lasikuitutyöt, Lasikuitukorjaus, Lasikuituveneen korjaus

Ulvilan Lasikuitu Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Ulvilan Lasikuitu Oy tarjoaa ammattitaitoista ja korkeatasoista palvelua kaikissa lujitemuovialan töissä.

Y-tunnus: 1879744-1
Lasikuitutyöt, Lasikuitu korjaus, Lasikuitukorjaus, Lasikuituveneen korjaus, Lujitemuoviveneen korjaus, Lasikuituveneen pohjan kunnostus, Lujitemuovin korjaus, Lasikuitualtaat, Lasikuitusäiliöt
Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi


Lujitemuovituotteiden vahvaa osaamista Eurajoelta käsin

Ulvilan Lasikuitu Oy tarjoaa ammattitaitoista ja korkeatasoista palvelua kaikissa lujitemuovialan töissä. Tuotamme tällä hetkellä lujitemuovisia komponentteja teollisuuden tarpeisiin, korjaamme ja pinnoitamme lujitemuovisia säiliöitä ja putkistoja sekä valmistamme pakettiautoihin viileäkuljetuksen vaatimat lämpö-/kylmäeristykset ja pinnoitteet. Tietenkin korjaamme myös veneitä.

Tilamme sijaitsevat Satakunnassa, mutta palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella.

Lasikuitu – muotoiltava ja kestävä pintamateriaali
Veneiden, säiliöiden ja ajoneuvojen pintamateriaalin lisäksi lujitemuovi soveltuu erinomaisesti koriste-esineiden, paljujen ja kalusteiden valmistamiseen. Lujetemuovia on tehtaallamme laminoitu jos jonkinlaiseen muotoon ja räväkämmästä päästä on esimerkiksi Crazy Drivers Stuntshown monsteriauton lujitemuovikori.

Lujitemuovin, eli lasikuidun pinnoituksen ja korjaukset
Lujitemuovisten rakenteiden korjaaminen ja uudelleenpinnoitus on osaamisaluettamme. Vaikka lujitemuovi kestää kulutusta hyvin, onnettomuuksia ja tapaturmia sattuu aina. Lujitemuovia on kuitenkin mahdollista paikata ja pinnoittaa. Lujitemuovisista pinnoista voidaan paikata sekä naarmuja ja kolhuja, että reikiä.

Sopimusvalmistus
Ulvilan Lasikuitu valmistaa lujitemuovisia komponentteja kotimaisen teollisuuden tarpeisiin. Valmistamme piensarjoja tai yksittäisiä tuotteita sekä asiakkaan omiin muotteihin, että valmistamiimme muotteihin. Verrattuna muihin muoveihin, lujitemuovin muovaamiseen käytettävien muottien valmistaminen on edullista.

Mikäli et ole aivan varma sopisiko lujitemuovi projektiisi, ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Kiillotushuolto, Kylmäeristys, Lämpöeristys, Lasikuitu korjaus, Lasikuitualtaat, Lasikuitukomponentit, Lasikuitukorjaus, Lasikuitulaitteen korjaus, Lasikuituputkistot, Lasikuitusäiliöt, Lasikuitutuotteen korjaus, Lasikuitutuotteet, Lasikuitutyöt, Lasikuituveneen ehostus, Lasikuituveneen korjaus, Lasikuituveneen kunnostus, Lasikuituveneen muutostyöt, Lasikuituveneen pohjan kunnostus, Lujitemuovin korjaus, Lujitemuovin uudelleenpinnoitus, Lujitemuoviputki, Lujitemuovisäiliö, Lujitemuoviset komponentit, Lujitemuovisten rakenteiden korjaaminen, Lujitemuovisten rakenteiden uudelleenpinnoitus, Lujitemuoviveneen korjaus, Veneen lasikuitukorjaus, Vesiliukumäen huolto, Vesiliukumäen kiillotus.

Ulvilan Lasikuitu Oy Yrittäjäntie 4,27100 Eurajoki

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti