Perhetyö, Sijaishuolto, Nuorisokoti, Lastenkoti

Tukitaival Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Tukitaival syntyi vahvasta ja pitkäaikaisesta halusta rakentaa terapeuttisesti toimiva sijaishuoltoyksikkö. Olemme yksitoista rohkeaa, motivoitunutta, määrätietoista ja tavoitteellista sosiaalialan ammattilaista. Haluamme mallintaa lapsille ja perheille, että ei tarvitse olla yksin.

Y-tunnus: 3266428-2
Terapeuttinen työ, Perhetyö, Sijaishuolto, Lastensuojelu, Nuorisokoti, Lastenkoti
Peräseinäjoki, Seinäjoki, Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Soini, Teuva, Vimpeli, Ähtäri, Isokyrö, Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Laihia, Luoto, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Pedersöre, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Vaasa, Vöyri, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Pirkanmaa


  • Tukitaival Oy #1

Perhetyötä terapeuttisesti

Tukitaival syntyi vahvasta ja pitkäaikaisesta halusta rakentaa terapeuttisesti toimiva sijaishuoltoyksikkö.

Olemme yksitoista rohkeaa, motivoitunutta, määrätietoista ja tavoitteellista sosiaalialan ammattilaista. Haluamme mallintaa lapsille ja perheille, että ei tarvitse olla yksin.

Sijaishuoltoyksikkö
Sijaitsee Peräseinäjoella rauhallisessa ja virikkeellisessä ympäristössä hyvien palveluiden äärellä. Tarjoamme paikan seitsemälle 12–17-vuotiaalle lapselle ja nuorelle. Tukitaipaleen monipuolinen ja ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa arjen tukea, opettaa elämässä tarvittavia taitoja ja valmentaa kohti tulevaisuutta.

Perheille
Toimimme systeemisesti mikä tarkoittaa lapsen läheisverkoston aktiivista mukaan ottamista sijoituksen aikana tapahtuvan hoidon- ja kasvun prosessiin. Sijoituksen aikana perheille on tarjolla psykoterapeutin tekemää perhetyötä. Jokainen tilanne, ajatus ja tunne koetaan yksilöllisesti. Siksi myös perhetyö suunnitellaan asiakkaiden tarpeista lähtöisin.

Avopalvelut
Tarjoamme perheille myös varhaista tukea. Perheterapeuttimme työskentelee perheiden kanssa ja tekee mm. Beardsleen perheinterventioita.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja toiminnasta ja palveluista!

Lastenkoti, Lastensuojelu, Nuorisokoti, Perhetyö, Sijaishuolto, Terapettinen työ, Terapeuttisesti, Terapeuttisuus.

Tukitaival Oy Keikulinkuja 14,61100 Peräseinäjoki

Yhteystiedot

Päivystys 24/7
050 557 0441
Toimitusjohtaja
Ville Nisonen
045 662 6995
Yksikkö
050 5570 443 (ohjaajat)
050 557 0441 (reissupuhelin)

Palvelemme paikallisesti