Valmisbetoni, Betonipumppaus, Betonikuljetus

Transsinkko Oy

Arvosana: 4.4/5 (yhteensä 7 arvostelua).

Betoninkuljetuksen ja pumppauksen ammattilaiset, 50 vuoden kokemuksella. Liikutamme betonia parin metrin rännillä, aina 52 metrin korkeuteen yltävällä betonipumpulla Kaakkois-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Y-tunnus: 1592326-2
Betoni, Valmisbetoni, Betonipumppaus, Betonikuljetus
Lappeenranta, Kotka, Kouvola, Hamina, Imatra, Luumäki, Lemi, Savitaipale, Taipalsaari, Ruokolahti, Rautjärvi, Parikkala, Pyhtää, Virolahti, Miehikkälä, Iitti, Kaakkois-Suomi, Etelä-Karjala


Toimitamme valmisbetonia kaikkiin kohteisiin

Liikutamme betonia parin metrin rännillä, aina 52 metrin korkeuteen yltävällä betonipumpulla. Selvitämme aina asiakaslähtöisesti parhaan ja kustannustehokkaimman tavan toimittaa betonia. Olemme urakoineet sadoissa kohteissa. Teollisuuslaitoksia, satamahankkeita, kesäasuntokohteita ja kaikkea siltä väliltä.

Transsinkko Oy:llä on 11 betonin kuljettamiseen ja pumppaamiseen erikoistunutta kuorma-autoa. Järein pumppumme yltää 52 metrin korkeuteen, mutta operoimme ketterästi hallikoneella myös ahtaissa paikoissa tai toimitamme betonin kesämökkikohteeseen ränniautolla. Toimialueenamme on etupäässä Kaakkois-Suomen kaupungit Lappeenranta, Kotka ja Kouvola. Tukikohtamme sijaitsee Lappeenrannassa.

Yrityksellämme on kolmen sukupolven ja lukuisten vaativien työmaakohteiden kokemus betonin kuljettamisesta. Ensimmäinen kuljetussopimus tehtiin Lappeenrannan Betonin kanssa maaliskuussa 1968.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous betonipumppauksesta!

Betoni, Betoniasema, Betonikuljetus, Betoninkuljetus, Betonipumppaus, Valmisbetoni.

Transsinkko Oy Höyläkatu 2,53500 Lappeenranta

Yhteystiedot

Toimitusjohtaja
Kari Sinkko
Puh. 0400 554 540
Kuljettaja
Ville Sinkko
Puh. 040 582 3120
Projektipäällikkö
Vesa Sinkko
Puh. 050 331 2475

Palvelemme paikallisesti