Rengasliike, Renkaanvaihto, Kesärenkaat, Talvirenkaat

TP-Rengas

Arvosana: 3.3/5 (yhteensä 32 arvostelua).

TP-Rengas on Hollolassa toimiva rengasliike, joka myy korkealaatuiset renkaat henkilö- ja pakettiautoihin. Valikoimassa on uusia, käytettyjä ja pinnoitettuja renkaita sekä pelti- ja alumiinivanteita. Lisäksi palveluihimme kuuluvat renkaiden asennukset, rengashuolto sekä kausisäilytys. Ota yhteyttä ja varaa aika!

Y-tunnus: 1780520-0
Rengasliike, Renkaanvaihto, Rengashotelli, Kesärenkaat, Talvirenkaat
Hollola, Lahti


  • TP-Rengas #1

Palveleva rengasliike Hollolassa

TP-Rengas on Hollolassa toimiva rengasliike, joka myy korkealaatuiset renkaat henkilö- ja pakettiautoihin. Valikoimassa on uusia, käytettyjä ja pinnoitettuja renkaita sekä pelti- ja alumiinivanteita. Lisäksi palveluihimme kuuluvat renkaiden asennukset, rengashuolto sekä kausisäilytys.

Osaavaa rengaspalvelua pitkällä kokemuksella
Rengasliikkeemme palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita yli 20 vuoden monipuolisella kokemuksella. Hoidamme työt vahvalla ammattitaidolla, nopeasti ja asiakasystävällisin hinnoin.

Rengashuolto, -asennus ja -myynti Hollolassa
Pitäisikö ostaa uudet renkaat vai olisiko rengashuollon aika? Hollolassa toimivalta TP-Renkaalta hoituu rengashuolto, -myynti ja -asennus vahvalla osaamisella ja kokemuksella!

Meiltä myös vanteet ja renkaiden kausisäilytys
Rengasliikkeestämme saat myös kestävät ja tyylikkäät pelti- ja alumiinivanteet. Meiltä hoituu myös renkaiden kausisäilytys. Jos koet, että on uusien renkaiden tai rengashuollon aika, ota yhteyttä ammattilaiseen!

Ota yhteyttä ja varaa aika täyden palvelun rengasliikkeeseen!

Alumiinivanteet, Henkilöauton renkaat, Kesärenkaat, Pakettiauton renkaat, Peltivanteet, Rengashotelli, Rengashuolto, Rengasliike, Renkaanvaihto, Renkaiden asennus, Renkaiden kausisäilytys, Talvirenkaat, Goodyear, GT Radial, Kormoran, Michelin, Nankang, Nokian Renkaat, Tigar.

TP-Rengas Keskikankaantie 4,15860 Hollola

Yhteystiedot

Avoinna

  • Ma-Pe

Palvelemme paikallisesti