Nuohous, Ilmanvaihto, Ilmastointi

Toiminimi O. Niskala

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Olemme nuohoukseen ja ilmastointitöihin erikoistunut yritys Saarenkylässä. Tarjoamme ilmastointityöt yksityisten kotitalouksien lisäksi myös taloyhtiöille, toimialueemme on koko Pohjois-Suomi. Ota yhteyttä!

Nuohous, Nuohooja, Ilmanvaihtotyöt, Nuohoustyöt, Ilmastointityöt • Y-tunnus: 1236090-0
Saarenkylä, Rovaniemi, Kittilä, Sodankylä, Kolari, Pello, Ylitornio, Tervola, Ranua, Posio, Kemijärvi, Pelkosenniemi


Laadukkaat nuohous- ja ilmanvaihtotyöt Pohjois-Suomessa

Niskala O. Tmi on ilmastointitöihin ja nuohoukseen erikoistunut yritys Saarenkylässä. Tarjoamme ilmastointityöt yksityisten kotitalouksien lisäksi myös taloyhtiöille, toimialueemme on koko Pohjois-Suomi. Nuohouksen saralla piirinuohoojamme palvelevat kaikkia puulämmityksen ystäviä Rovaniemen alueella ympäryskuntineen.

Ammattitaitoiset nuohoustyöt Rovaniemellä ja ympäryskunnissa
Tulisijojen säännöllinen nuohous lisää paloturvallisuutta. Paloturvallisuuden lisäksi nuohoojamme huolehtivat kiinteistösi sisäilman puhtaudesta ja energiansäästöstä. Aluepelastuslautakunnan päätöksestä Lapin pelastustoimialueella nuohous järjestetään piirinuohouksena. Piirinuohoojamme toimivat Ala- ja Yläkemijoen, Ranuantien, Sodankyläntien ja Ounasjoen alueella.

Laadukkaat ja ammattitaitoiset ilmanvaihtotyöt alueella Rovaniemi ja koko Pohjois-Suomi
Toteutamme kaikki ilmastointityöt vankalla ammattitaidolla ilmastointikoneiden huolloista ilmanvaihtohormien puhdistukseen ja desinfiointiin. Ilmanvaihtohormit kannattaa puhdistaa säännöllisesti, sillä likainen sisäilma on aina terveysriski. Palveluumme kuuluvat lisäksi myös sisäpiippujen asennukset, ilmastointimittaukset, ilmanvaihtolaitteiden säädöt sekä suodattimien vaihdot.

Ota yhteyttä!

Ilmanvaihto, Ilmanvaihtohormin desinfiointi, Ilmanvaihtohormin puhdistus, Ilmanvaihtolaitteen suodattimien vaihto, Ilmanvaihtolaitteen säätö, Ilmanvaihtotyöt, Ilmastointi, Ilmastointikoneen huolto, Ilmastointimittaus, Ilmastointityöt, Nuohooja, Nuohous, Nuohoustyöt, Sisäpiipun asennus.

Toiminimi O. Niskala Rusakkotie 6, 96900 Saarenkylä

Yhteystiedot

  • 0400 886 778
  • Enable JavaScript to view protected content.

Palvelemme alueellisesti