Lomittaja, Maatalouslomittaja, Lomituspalvelu

TM-Lomitus Oy

Arvosana: 4,3/5 (yhteensä 8 arvostelua).

Tarjoamme avaimet käteen periaatteella lomituspalvelua itse järjestetyn lomituksen piirissä oleville tiloille, joilla on sopivia henkilöitä tiedossa lomittajaksi. Lomitus onnistuu vaivattomasti, kun me vastaamme sen järjestämisestä. Palvelemme luotettavasti, nopeasti ja asiantuntemuksella ympäri Suomea. Ota yhteyttä!

Lomittaja, Maatalouslomittaja, Lomituspalvelu • Y-tunnus: 1787505-7
Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi


  • TM-Lomitus Oy #1

Maatalouslomittaja sinne missä tarvitaan

TM-Lomitus Oy tarjoaa avaimet käteen periaatteella lomituspalvelua itse järjestetyn lomituksen piirissä oleville tiloille, joilla on sopivia henkilöitä tiedossa lomittajaksi. Toimimme Oulusta käsin koko maan alueella. Käytännössä teemme palvelusopimuksen viljelijän ja työsopimuksen maatalouslomittajan kanssa. Täyden palvelun talona hoidamme tarvittaessa myös alaan liittyvän juridisen puolen.

Inhimillisen hintaiset lomituspalvelut
Alan kokemusta on kertynyt meille useamman vuosikymmenen verran. Näemme erityisen tärkeänä sen, että voimme tarjota lomituspalvelut edullisilla kustannuksilla, mikä puolestaan mahdollistaa reilun palkan maksamisen maatalouslomittajalle. Kun kyse on vuosilomasta, sijaisavusta ja tuetun maksullisesta lomituksesta, lomatoimisto maksaa laskustamme arvonlisäverottoman osan.

Itse järjestetty lomitus koko Suomeen
Lomitus onnistuu vaivattomasti, kun me vastaamme sen järjestämisestä. Me solmimme palvelusopimuksen viljelijän ja työsopimuksen lomittajan kanssa. Maksamme lomittajan palkan ja hoidamme työnantajavelvoitteiden lisäksi vastuuvakuutuksen. Täytämme lomatoimistolle toimitettavat hakemukset. TM-Lomitus Oy:n palvelua käytettäessä lomatoimisto maksaa lomaan oikeutetun puolesta laskun mukaan enimmillään 27,35 €:n tuntikorvauksen maatalouslomituksesta ja viljelijä tilittää arvonlisäveron osuuden, jonka tila saa vähentää omassa arvonlisäverotuksessa.

Me palvelemme luotettavasti, nopeasti ja asiantuntemuksella ympäri Suomea.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Itse järjestetty lomitus, Lomittaja, Lomitus, Lomituspalvelu, Maatalouslomittaja, Maatalouslomitus.

TM-Lomitus Oy Paalikatu 2 B 68, 90520 Oulu

Yhteystiedot

Juhani Koskelainen
044 363 6878

Palvelemme paikallisesti