Timanttityöt ja asbestipurkutyöt

Timanttipurku Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Timanttipurku Oy on rakennusten purku-urakoitsija Kokkolassa. Tarjoamme kaikki timanttityöt, -poraukset sekä purkutyöt ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Erikoisalaamme ovat isojen betonirakenteiden, seinien, lattioiden ja holvien purkutyöt. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 0893218-7
Timanttityöt, Timanttiporaus, Timanttisahaus, Betoniporaus, Asbestipurkutyöt, Asbestikartoitus, Asbestianalyysi, Asbestisaneeraus
Kokkola, Vaasa, Seinäjoki, Pietarsaari, Kalajoki, Kannus, Kaustinen, Kruunupyy, Lestijärvi, Luoto


Timanttipurku - yli 20 vuotta terävänä

Tarjoamme kaikki timanttityöt, timanttiporaukset sekä purkutyöt ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Erikoisalaamme ovat isojen betonirakenteiden, seinien, lattioiden ja holvien purkutyöt. Käsittelemme ammattitaitoisesti myös ongelmajätteen kuten asbestin ja PAH -yhdisteitä sisältävät rakenteet.

Timanttiporaus
Käytössämme olevat koneet ja laitteet mahdollistavat poraukset, joiden halkaisija voi olla 15-550 mm. Porauksen suurin syvyys tähän saakka on ollut 2,5 metriä.

Timanttisahaus
Timanttisahauksessa käytössämme on myös vaijerisahauslaitteet, jolloin sahattavan seinän vahvuus ei ole rajoittava tekijä. Suurin mahdollinen sahaussyvyys normaalilla hydrauliseinäsahalla on 70 cm ja holvisahalla 50 cm.

Asbestipurkutyöt
Asbestia on useita lajeja, jotka kaikki on todettu keuhkofibroosia ja syöpää aiheuttaviksi. Asbestityöt ovat luvanvaraisia ja edellyttävät erityiskoulutusta. Yrityksellämme luvat asbestitöihin ovat olleet vuodesta 1992.

Asbestikartoitus
Huolellisella asbestikartoituksella estetään rakennuksen käyttäjien, huoltajien ja korjaajien tiedostamaton altistuminen asbestille. Teemme asbestikartoitukset itse ja näytteiden analysoinnissa käytetään mm. Työterveyslaitoksen laboratorion palveluita.

Purkutyöt ja lattian hionta
Teemme ammattitaidolla seinien, lattioiden sekä betoni- ja metallirakenteiden purkutyöt. Toimialaamme kuuluvat lisäksi Bobcat työt, robottipurku ja lattian hiontatyöt.

Haitta-aine purkutyöt
Tarjoamme ammattitaidolla myös asbestipurkutyöt, homepurkutyöt ja homekäsittelyt sekä PAH-purkutyöt.

Meillä on vahva kokemus etenkin suurista työkohteista. Pääosa työmaista on laitoksia ja tehtaita noin 200 km säteellä Kokkolasta. Asiakkaitamme ovat pääosin kunnat, muut rakennusalan yritykset sekä teollisuuslaitokset.

Ajanmukaisen konekantamme sekä motivoituneen ja ammattitaitoisen henkilökuntamme ansiosta yrityksemme on tunnettu laadukkaasta työstään ja pitävistä toimitusajoistaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Asbbestipurku, Asbestianalyysi, Asbestikartoitus, Asbestimittaus, Asbestipurkutyöt, Asbestisaneeraus, Betoniporaus, Betonipurku, Betonirakenteiden purku, Bobcat-työt, Homekäsittelyt, Homepurkutyöt, Lattian hionta, Lattian hiontatyöt, Lattioiden purku, PAH-purkutyöt, Robottipurku, Seinien purku, Timanttiporaus, Timanttisahaus, Timanttityöt.

Timanttipurku Oy Jänismaantie 26,67800 Kokkola

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti