Tilitoimisto, Kirjanpito, Palkanlaskenta

Tiliekspertti M. Vink Oy

Arvosana: 4.5/5 (yhteensä 6 arvostelua).

Tiliekspertti M. Vink Oy on palveleva, auktorisoitu tilitoimisto. Olemme tarjonneet kattavia taloushallinnon palveluja yrityksille jo vuodesta 1989 lähtien. Tilitoimistomme sijaitsee Orimattilassa, osoitteessa Erkontie 20. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 0991887-0
Tilitoimisto, Kirjanpito, Palkanlaskenta, Verosuunnittelu, Auktorisoitu tilitoimisto
Orimattila, Lahti, Hollola, Myrskylä, Kärkölä, Pukkila, Mäntsälä, Kerava


  • Tiliekspertti M. Vink Oy #1

Palveleva, auktorisoitu tilitoimisto Orimattilassa

Tiliekspertti M. Vink Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1989 ja sen vetäjänä on alusta asti toiminut HT, KLT Marjatta Vink. Marjatan lisäksi meillä sinua palvelee kolme koulutettua ja ammattitaitoista kirjanpitäjää.

Tarjoamme taloushallinnon palveluja ammattitaitoisen henkilöstön kanssa mm. kirjanpitopalvelut, tilinpäätökset, veroilmoitukset, verosuunnittelut, yritysten perustamiset ja yhtiömuodon muutokset sekä palkanlaskentapalvelut ja asiakirjojen laatimiset.

Asiantuntijapalveluihimme kuuluvat HTM-tilintarkastukset sekä erilaiset hyväksytyn tilintarkastajan antamat lausunnot ja todistukset ja yrityskonsultointi. Käytössämme on Tikon kirjanpito-ohjelma ja Nova Pro palkanlaskentaohjelma.

Asiakaskuntamme koostuu monipuolisesti eri aloilla toimivista yrityksistä, jotka tulevat pääosin Orimattilasta sekä lähiseudun kunnista ja kaupungeista.

Jätä sinäkin yrityksesi taloushallinto osaaviin käsiimme ja ota yhteyttä!

Asiakirjojen laatiminen, Auktorisoitu tilitoimisto, HT-tilintarkastus, Kirjanpito, Palkanlaskenta, Taloushallinto, Tilinpäätökset, Tilitoimisto, Veroilmoitukset, Verosuunnittelu, Yhtiömuodon muutos, Yrityksen perustaminen.

Tiliekspertti M. Vink Oy Erkontie 20,16300 Orimattila

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti