Tiiveysmittaus, Kosteusmittaus, Pinnoitettavuusmittaus

AT-Huolto Mikkeli Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

AT-Huolto Mikkeli Oy – rakentamisen mittauspalveluita rakennusliikkeille, yrityksille ja yksityistalouksille kaiken kokoisiin rakennusprojekteihin Etelä-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa!

Y-tunnus: 2810436-2
Kosteusmittaus, Mittauspalvelut, Tiiveysmittays, Pinnoitettavuusmittaus, Ilmatiiveysmittaus, Ilmatiiviysmittaus
Mikkeli, Jyväskylä, Laukaa, Äänekoski, Kuopio, Siilinjärvi, Pieksämäki, Varkaus, Savonlinna, Lappeenranta, Imatra, Lahti, Heinola, Hollola, Orimattila, Kouvola, Kotka, Hamina, Porvoo, Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Mäntsälä, Sipoo, Tuusula


Rakentamisen mittauspalveluita yrityksille ja yksityistalouksille Etelä-Suomen alueella

AT-Huolto Mikkeli Oy tuottaa luotettavia ja laadukkaita mittauspalveluita yritys- ja kuluttaja-asiakkaille. Me toimimme koko Etelä-Suomen alueella. Teemme mittauksia kaikenlaisiin kohteisiin omakotitaloista ja mökeistä isoihin, rakennusprojekteihin asti.

Tiiveysmittaus
Tiiveysmittauksia tehdään rakennusten vaipan, kuten ulkoseinien, ylä- ja alapohjan tiiviyden selvittämiseksi. Mittaukset ovat tarpeellisia, jotta pystytään selvittämään, että ulkovaippa toimii suunnitellusti. Tiiviysmittauksella pyritään varmistamaan, että rakenteilla oleva kiinteistö on energiataloudeltaan toimiva.

Kosteusmittaus
AT-Huolto tekee asiakkailleen uudis- ja saneerauskohteisiin kosteusmittauksia. Toimimme asiakaslähtöisesti ja luotettavasti. Kosteusmittausten jälkeen teemme asiakkaillemme raportin mittauksen tuloksista. Raporttiin sisältyy myös ehdotukset korjaustoimenpiteistä.

Pinnoitettavuusmittaus
Suoritamme myös betonirakenteiden pinnoitettavuusmittauksia. Me teemme mittaukset luotettavasti ja asiantuntevasti. Toimimme joustavasti ja aikataulut voidaan sovittaa muun rakentamisen kanssa parhaiten sopivaan ajankohtaan. Toimitamme asiakkaalle mittaustuloksien perusteella raportin, tulkintoineen ja toimenpide-ehdotuksineen.

Toimimme asiakkaan ja kohteen erityistarpeiden mukaisesti, joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Olemme mittausalan ammattilaisia ja toiminnassamme noudatamme lainsäädäntöä sekä määräyksiä ja turvallisuusohjeistuksia, jotta työkohteen ja ympäristön turvallisuusnäkökohdat tulevat huomioiduksi.

Ota yhteyttä!

Betonin pinnoitettavuusmittaus, Ilmatiiveysmittaus, Ilmatiiviysmittaus, Kosteusmittaus, Mittauspalvelut, Rakennuksen tiiviysmittaus, Tiiveysmittays, Tiivitysmittaus.

AT-Huolto Mikkeli Oy Vuorelantie 16,50130 Mikkeli

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti