Ilmastointihuolto, Autosähkökorjaamo, Alkolukko

Thermo Service

Arvosana: 3.9/5 (yhteensä 20 arvostelua).

Thermo Service asentaa ja huoltaa polttoainekäyttöiset Webasto- ja Eberspächer-lämmittimet Kouvolassa. Meiltä myös ilmastointihuollot ja -korjaukset sekä alkolukkojen asennukset ja muut autosähkötyöt. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 1914640-5
Ilmastointihuolto, Auton ilmastointihuolto, Autosähkökorjaamo, Autosähköhuolto, Alkolukko, Webasto huolto
Kouvola, Iitti, Anjalankoski, Kuusankoski, Elimäki, Jaala, Valkeala


Thermo Service asentaa ja huoltaa autolämmittimet ja ilmastointilaitteet Kouvolassa

Thermo Service on asiantunteva lämmönhallinnan erikoisliike, joka palvelee monipuolisesti Kouvolassa Mäkikadulla. Olemme erikoistuneet Webasto- ja Eberspächer-lämmittimien sekä autoilmastointien huoltoon. Meiltä myös Dräger-alkolukkojen asennus ja kalibrointi sekä Dräger-alkotestereiden kalibrointi.

Olemme tehneet autosähköasennusta jo vuodesta 2004. Asiantunteva henkilökuntamme asentaa, huoltaa ja korjaa vankalla kokemuksella. Meiltä löydät myös kattavan varaosavalikoiman.

Ota yhteyttä!

Alkotesteri, Autoilmastointi, Auton ilmastointihuolto, Auton ilmastointilaitteen huolto, Auton ilmastointilaitteen korjaus, Auton ilmastointilaitteen vianhaku, Auton sähkötyöt, Autosähköhuolto, Autosähkökorjaamo, Autosähkötyö, Dräger alkolukko, Dräger alkolukot, Dräger huolto, Dräger korjaus, Dräger myynti, Eberspächer, Eberspächer (Eberi), Eberspächer korjaus, Eberspächer varaosat, Eberspächer vianhaku, Käytetyt varaosat, Webasto, Webasto huolto, Webasto korjaus, Webasto myynti.

Thermo Service Mäkikatu 4,45200 Kouvola

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti