Teräsrakenteet, Hihnakuljettimet, Hoitotasot

Teräsrakenne J. Haapio Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Laadukkaat teräsrakenteet Harjavallasta - Teräsrakenne J. Haapio on luotettava teräsalan osaaja, joka toimittaa teollisuuden teräsrakenteet varmasti, yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 1060222-4
Teräsrakenteet, Metallituotteet, Terästuotteet, Hihnakuljettimet, Hoitotasot
Harjavalta, Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Turku, Lahti, Heinola, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Imatra, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Etelä-Suomi, Länsi-Suomi


  • Teräsrakenne J. Haapio Oy #1

Laadukkaat teräsrakenteet Harjavallasta

Teräsrakenne J. Haapio on luotettava teräsalan osaaja, joka toimittaa teollisuuden teräsrakenteet varmasti, yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Palvelemme monipuolisesti eri teollisuudenalojen yrityksiä.

Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1996 lähtien. Yrityksemme toimipiste sijaitsee Harjavallassa, ja pääasiallista toimialuettamme on koko eteläinen ja läntinen Suomi. Tarvittaessa toimimme myös muualla Suomessa.

Terästuotteet monipuolisesti alan osaajalta
Tuotantoomme kuuluvat niin pienet terästuotteet kuin suuret teräsrakenteiset kokoonpanot. Valmistamme teräsrakenteet ja muut terästuotteet aina asiakkaan toiveiden mukaan. Tarvittaessa myös suunnittelemme tuotteet asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

Teollisuuden teräsrakenteet
Esimerkkejä vuosien varrella valmistamistamme terästuotteista:

  • siilorakenteet
  • hoitotasot
  • hihnakuljettimet
  • EXC-2 kantavat teräsrakenteet

Valmistamme terästuotteet huolellisesti, yli kahden vuosikymmenen kokemuksella. Palveluumme kuuluvat tuotteen valmistus ja valmiin tuotteet toimitus suoraan asiakkaalle. Saatavilla on myös asennuspalvelu – kysy lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää laadukkaista palveluistamme!

EXC-2 kantavat teräsrakenteet, Hihnakuljettimet, Hoitotasot, Metallituotteet, Siilorakenteet, Teollisuuden teräsrakenteet, Teräsrakenteet, Terästuotteet.

Teräsrakenne J. Haapio Oy Teollisuuskatu 32,29200 Harjavalta

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti