Uudisrakentaminen, Remonttityöt, Maalaus, Laatoitus

Tapio Isotalo

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Haluaisitko uudistaa kotiasi? Oletko tekemässä kokonaisvaltaista tai pienempää remonttia? Tarjoamme monipuolisia rakennusalan palveluita Oripäässä, Loimaalla ja Turussa sekä aina tarvittaessa kauempanakin. Meidät tunnetaan korkean laadun ohella myös hyvästä asiakaspalvelusta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Y-tunnus: 1330610-5
Uudisrakentaminen, Remonttityöt, Laatoitus, Pintaremontti, Rakentaminen, Maalaus, Tapetointi
Oripää, Loimaa, Ypäjä, Humppila, Pöytyä, Säkylä, Aura, Turku, Koski Tl, Somero, Forssa, Salo, Rauma, Pori, Lieto, Kaarina, Naantali, Raisio, Masku, Paimio, Mynämäki, Laitila, Vehmaa, Uusikaupunki, Eura, Eurajoki, Huittinen, Kokemäki, Harjavalta, Nakkila, Ulvila


Uudisrakentaminen ja remontointi ammattitaidolla ja korkealla laadulla

Isotalo Tapio on toiminut jo vuodesta 1988 ja tarjoaa monipuolisia rakennusalan palveluita Oripäässä, Loimaalla ja Turussa. Remontteja ja rakennusprojekteja toteutetaan myös saaristossa sekä tilattaessa pääkaupunkiseudulla. Yrityksellämme on tulitöiden pätevyys.

Kaikki työt tehdään ammattitaidolla ja lähtökohtana ovat aina asiakkaan tarpeet ja toiveet. Työlle annetaan laatutakuu, sillä tyytyväinen asiakas on yritykselle kunnia-asia.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Huoneistoremontti, Ikkunoiden asennus, Kalusteasennus, Keittiöremontti, Kylpyhuoneremontti, Laatoitus, Laminaattiasennus, Maalaus, Parkettiasennus, Pintaremontti, Puusepäntyö, Rakentaminen, Remonttityöt, Saunaremontti, Tapetointi, Uudisrakentaminen.

Tapio Isotalo Salamäentie 177 B,32500 Oripää

Yhteystiedot

Tapio Isotalo
0500 820 483

Palvelemme paikallisesti