Aurinkopaneelijärjestelmät, Sähköasennus, Vesi-ilmalämpöpumput

Sysmän Sähköpalvelu Oy

Arvosana: 5/5 (yhteensä 3 arvostelua).

Sysmän Sähköpalvelu Oy on sähkötöihin, vesi-ilmalämpöpumppuihin sekä aurinkosähköjärjestelmiin erikoistunut yritys Sysmässä. Palvelemme pääasiassa Itä-Hämeen alueella. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 0963299-5
Aurinkosähköjärjestelmät, Aurinkopaneelijärjestelmät, Sähköasennus, Sähkösuunnittelu, Vesi-ilmalämpöpumput, Vesi-ilmalämpö
Sysmä, Luhanka, Hartola, Asikkala, Pertunmaa, Joutsa


Ammattitaitoista sähköpalvelua Sysmässä

Sysmän Sähköpalvelu on sähköasennusalan erikoisliike joka on toiminut vuodesta 1994. Henkilöstömme määrä on 7 ja asentajamme palvelevat sinua ympäri vuoden.

Palveluihimme kuuluvat sähköasennukset, -huollot, -urakoinnit ja kaikki muut sähköalan työt. Meiltä saat myös aurinkosähköjärjestelmät sekä sähkösuunnittelua. Asiakkainamme on niin yksityiset, yritykset kuin julkinen puolikin, aina teollisuuden asiakkaisiin saakka.

Voit kääntyä puoleemme kaikissa sähkötöihin liittyvissä asioissa ja suunnittelemme yhdessä teitä palvelevan ratkaisun.

Vesi-ilmalämpöpumput, myynti, asennus ja huolto
Sysmän Sähköpalvelu Oy toteuttaa ammattimaiset vesi-ilmalämpöpumppuratkaisut niin kotitalouksiin, liiketiloihin kuin teollisuuden kohteisiin Itä-Hämeen alueella.

Meillä on yli 3kg:n kylmä-aineluvat, joten voimme ratkaista jäähdytys- ja lämmitysasiat niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin. Kohteinamme on ollut yrityspuolella mm. suurtalouskeittiöitä, teollisuushalleja ym.

Palveluihimme kuuluu ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto.

Aurinkopaneelijärjestelmien myynti
Kauttamme saat myös aurinkosähköjärjestelmät.

Soita ja kysy lisätietoa!

Asennustarvikemyynti, Aurinkopaneelijärjestelmät, Aurinkosähkö, Aurinkosähköjärjestelmän asennus, Aurinkosähköjärjestelmät, Aurinkosähkön asennus, Aurinkosähköpaneelit, Ilmalämpö, Ilmalämpöpumppu, Jäähdytyslaite, Kiinteistön jäähdytyslaite, Lämmityslaite, Lämpöpumppu, Lämpöpumpun asennus, Sähkäri, Sähköasennus, Sähköasennustyöt, Sähköhuolto, Sähkömies, Sähkösaneeraus, Sähkösuunnittelu, Sähkötyöt, Sähköurakka, Sähköurakointi, Sähkövian korjaus, Sähkövika, Sähkövika talossa, Teollisuussähkö, Teollisuussähköasennus, Teollisuussähköhuolto, Vesi-ilmalämpö, Vesi-ilmalämpöpumput.

Sysmän Sähköpalvelu Oy Yrittäjäntie 1,19700 Sysmä

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti