Tekohampaat, Hammasproteesit, Erikoishammasteknikko

Suupohjan Hammaslaboratorio J. Mäkitalo Oy

Arvosana: 5/5 (yhteensä 3 arvostelua).

Tarjoamme ammattitaidolla hammasteknikon, että erikoishammasteknikon palvelut Kristiinankaupungissa, osoitteessa Kauppasaarentie 54. Tiloihin on mahdollista kulkea myös pyörätuolilla. Ota yhteyttä ja varaa oma aika!

Y-tunnus: 1069325-0
Tekohampaat, Hammasproteesit, Hammasteknikko, Erikoishammasteknikko
Kristiinankaupunki, Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Teuva, Närpiö, Kaskinen, Merikarvia, Kurikka


  • Suupohjan Hammaslaboratorio J. Mäkitalo Oy #1

Tarjoamme sekä hammasteknikon, että erikoishammasteknikon monipuoliset palvelut Kristiinankaupungissa

Valmistamme hammasproteesit (tekohampaat, tekarit) ensiluokkaisista, hyviksi koetuista, ja tutkituista materiaaleista edulliseen hintaan. Pyrimme aina palvelemaan Asiakkaitamme joustavasti, henkilökohtaisesti, ja luotettavasti, noudattaen sovittuja aikoja. Olemme toimineet yli kolmen kymmenen vuoden ajan, vuodesta 1984 alkaen yhteistyössä Hammaslääkäreiden kanssa.

Palvelut yhteistyössä hammaslääkäreiden kanssa
Monenlaisten hammasteknisten laitteiden valmistus ja huolto yhteistyössä hammaslääkäreiden kanssa. Hammaslääkärin ja hammaslaboratorion työnjako on yleensä seuraavanlainen: hammaslääkäri tutkii vastaanotolla potilaansa ja suunnittelee työn, sekä ottaa jäljennöksen potilaan suusta. Jäljennöksen perusteella hammaslaboratorio valmistaa ensin työmallin ja sen mukaan tarvittavan kruunun, sillan, proteesin tai muun tuotteen, jonka hammaslääkäri sitten asentaa mahdollisten tarkistusvaiheiden jälkeen potilaan suuhun.

Palvelut yksityisasiakkaille
Erikoishammasteknikon palvelut, joissa voimme valmistaa yksillöllisesti kokoproteesit, pohjaukset, ja korjaukset suoraan asiakkaalle.

Hammaslaboratorio sijaitsee Kristiinankaupungin eteläosassa, osoitteessa Kauppasaarentie 54. Olemme huomioineet myös liikuntarajoitteet, ja tiloihin on mahdollista kulkea myös pyörätuolilla.

Ota yhteyttä ja varaa aika erikoishammasteknikolle!

Akryyliosaproteesit, Erikoishammasteknikko, Hammaskruunut, Hammasproteesien korjaukset, Hammasproteesien pohjaukset, Hammasproteesien puhdistukset, Hammasproteesien tarkastukset, Hammasproteesin korjaus, Hammasproteesin pohjaus, Hammasproteesin puhdistus, Hammasproteesin tarkastus, Hammasproteesit, Hammassuojat, Hammasteknikko, Inlayt, Kokoproteesit, Laminaatit, Metallirunkoiset osaproteesit, Oikomiskojeet, Onlayt, Osakruunut, Purentakiskot, Rankaosaproteesit, Sillat, Tekarit, Tekohampaat, Uudet hammasproteesit, Valkaisukiskot, Tandtekniker, Specialtandtekniker, Tandproteser.

Suupohjan Hammaslaboratorio J. Mäkitalo Oy Kauppasaarentie 54,64100 Kristiinankaupunki

Yhteystiedot

Avoinna

  • Ma-Pe

Palvelemme paikallisesti