Maalausliike, ulkomaalaukset ja peltikaton maalaus

Sukeva Juha Kalervo

Arvosana: 4.7/5 (yhteensä 3 arvostelua).

Kokenut paikallinen maalausliike Porissa. Meiltä tilaat puurakennusten, myös historiallisten kohteiden, ulkomaalaukset vuosikymmenten tuomalla varmuudella. Maalaamme ammattitaidolla myös peltikatot. Palvelemme kaikkia asiakkaita kotitalouksista yrityksiin ja kuntiin. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 1339020-4
Peltikaton maalaus, Maalausliike, Ulkomaalaus, Maalaustyöt, Omakotitalon ulkomaalaus, Kesämökin ulkomaalaus
Pori, Ulvila, Nakkila, Harjavalta, Pomarkku, Kankaanpää, Kokemäki, Huittinen, Säkylä, Rauma, Eura, Eurajoki, Honkajoki, Karvia, Jämijärvi, Siikainen, Merikarvia, Satakunta


  • Sukeva Juha Kalervo #1

Puurakennusten ulkomaalaustyöt Satakunnan seudulla

Maalausliike J. Sukeva on puutalojen sekä muiden puurakennusten ulkomaalauksiin erikoistunut yritys. Teemme koko Satakunnan alueella ulkomaalauksia kaikille asiakasryhmille kotitalouksista yrityksiin, seurakuntiin sekä muuhun julkiseen sektoriin. Kohteisiimme kuuluvatkin sekä suuret että pienet kohteet, esim. omakotitalot, huvilat, kesämökit, kirkot ja erityisen vanhat puurakennukset, joista meillä on varsin pitkä kokemus. Lisäksi maalaamme peltikattoja, ja talviaikaan teemme pieniä sisätilojen pintaremontteja, joten voit kysyä meiltä myös niitä.

Erikoisuutena kirkot, huvilat ja muut iäkkäät puurakennukset
Maalausliikkeemme on erikoistunut vanhojen, historiallisten puurakennusten kuten kirkkojen, huviloiden ja museorakennusten ulkomaalauksiin. Vanhimmat maalauskohteemme ovat 1800-luvulta. Meillä on paljon kokemusta ja merkittäviä referenssejä tällaisista rakennuksista Satakunnan seudulta.

Olemme myös kokeneita omakotitalojen maalareita
Omakotiasukkaatkin voivat tilata meiltä talojensa tai muiden puurakennusten ulkomaalaustyöt. Teemme aina hyvää jälkeä kohteesta riippumatta, joten kotisi saa takuulla siistin ja pysyvän maalausjäljen.

Se paikallinen ja kokenut maalausliike
Valttejamme on eittämättä pitkä kokemus, maalaustöihin on lähdetty jo vuonna 1972. Pitkään toimineena ja paikallisena yrityksenä tunnemme Porin seudun kuin omat taskumme, joten liikumme ripeästi työkohteesta toiseen. Maalausliikkeemme on tunnettu laadukkaasta työnjäljestä – ryhdy sinäkin asiakkaaksemme!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous maalauspalveluista!

Historiallisen puurakennuksen maalaus, Huvilan ulkomaalaus, Kesämökin ulkomaalaus, Kirkon ulkomaalaus, Maalausliike, Maalauspalvelu, Maalaustyöt, Museorakennuksen maalaus, Omakotitalon ulkomaalaus, Peltikaton maalaus, Piharakennuksen ulkomaalaus, Puurakennuksen ulkomaalaus, Ulkomaalaus.

Sukeva Juha Kalervo Hyveläntie 31,28200 Pori

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti