Mökkihuolto, Puunkaato, Kantojyrsintä, Metsätyöt, Rakennustyöt

Stugservice A Söderholm

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Stugservice A Söderholm tarjoaa mökkihuoltoa ja rakennustöitä sekä yleisiä talonmiestöitä Paraisten seudun asukkaille ja kesämökkiläisille jo 30 vuoden kokemuksella. Rakennan, korjaan ja huollan kesämökit ja laiturit sekä myös teen myös puiden kaatoa ja kantojyrsintää. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 1305499-9
Mökkihuolto, Mökkitalkkari, Puunkaato, Kantojyrsintä, Puiden kaato, Haketus, Metsätyöt, Rakennustyöt
Parainen, Kemiönsaari, Turku, Korppoo, Nauvo, Houtskari, Iniö, Sauvo, Turunmaan saaristo


Mökkihuoltoa ja rakennustöitä sekä puunkaato ja kantojyrsintä Paraisten seudulla

Stugservice A Söderholm tarjoaa mökkihuoltoa sekä rakennus- ja talonmiestöitä Paraisten seudun asukkaille ja kesämökkiläisille. Töitä tehdään myös saaristossa, jonne liikuteltava saha sekä muut varusteet kuljetetaan veneellä. Meiltä saat myös puiden kaadot sekä kantojyrsinnän. Stugservice A Söderholm on paikallinen ammattilainen, joka on palvellut Paraisilla jo 30 vuoden ajan.

Laiturin rakentaminen ja laiturihuolto Paraisilla

Mökkien rakennustöiden lisäksi tarjoan myös laiturien rakentamista ja huoltopalvelua. Rakennan myös perinteiset arkkulaiturit. Palvelen saariston asukkaita sekä kesämökkiläisiä vankalla 30 vuoden kokemuksella. Kuljen asiakkaideni luokse autolla tai veneellä, joten laiturimateriaalit sekä työkalut saadaan kuljetettua käteväsi jokaiseen saareen.

Soita ja tilaa laiturihuolto tai kokonaan uusi laituri ensi kesäksi! Stugservice A Söderholm palvelee Paraisten saaristossa.

Ota yhteyttä!

Arkkulaiturin rakentaminen, Haketus, Hakkuut, Huvilan korjaus, Huvilan rakennustyöt, Huvilan saneeraus, Kaislan korjaus, Kaislan poisvienti, Kaivuutyöt, Kaivuutyöt saareen, Kaivuutyöt saaressa omalla kuljetuskalustolla, Kantojyrsintä, Kesämökkien korjaus, Kesämökkien saneeraus, Kranman mönkijä, Kranman metsäkärryt, Kranman metsäkone, Kuljetus saareen, Laaturityöt saaristossa, Laiturihuolto, Laiturin huoltokorjaus, Laiturin korjaus, Laiturin rakentaminen, Laiturin teko, Laiturityöt, Laiturityöt Turun saaristossa, Lauttakuljetus saaristossa, Loma-asuntojen saneeraus, Lomaasuntojen korjaus, Lomaasuntojen rakennustyöt, Mökkien korjaus, Mökkien korjaustyöt, Mökkien rakennus saaristo, Mökkien saneerausta, Mökkihuolto, Mökkitalkkari, Metsätyöt, Oksien haketus, Oksien poiskuljetus saaristossa, Omalla lautalla, Ongelmapuiden kaadot, Pienemmät hitsaustyöt, Pienten puiden haketusta, Puiden kaato, Puskien haketusta, Puunkaato, Raivaus, Raivaustyöt, Rakennustyöt, Rantojen puhdistus, Rantojen puhdistus , Risun haketus, Talonmiehen työt, Talonmiestyöt.

Stugservice A Söderholm Lillmälö Byväg 47,21600 Parainen

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti