Soramyynti, Maa-ainekset, Maa-aineskuljetus

Sorakuljetus Timo Torssonen

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Soramyynti, Sorakuljetus, Maa-ainekset, Maa-aineskuljetus • Y-tunnus: 1437542-8
Salahmi, Vieremä, Iisalmi, Kiuruvesi, Sonkajärvi, Pyhäntä


  • Sorakuljetus Timo Torssonen #1

Soramyynti ja -kuljetus Salahmin kylästä, Vieremältä

Kerro meille, kuinka paljon tarvitset soraa tai multaa, mihin osoitteeseen ainekset haluat ja milloin! Olemme palveluksessasi. Katso yhteystietomme.

Sorakuljetus Timo Torssonen on soramyyntiin ja kuljetustehtäviin erikoistunut yritys. Meiltä saa myös multaa kuljetuksineen. Voit tilata maa-ainekset juuri sen suuruisina kuin haluat suoraan kohteeseesi. Toimitamme ne sinulle jämptisti sovittujen aikataulujen mukaan. Ota yhteyttä ja tee tilaus! Toimialueisiimme kuuluvat Vieremän lisäksi Kiuruvesi, Sonkajärvi, Iisalmi, Pyhäntä sekä koko Ylä-Savon alue.

Laatua kaikenkokoisiin maanrakennusprojekteihin
Multa- ja sorakuljetus on saatavilla pieniin sekä suuriin urakoihin. Voit siten tilata juuri tarvettasi vastaavan määrän. Kysy meiltä neuvoa, jos et ole varma, mikä määrä ainesta olisi sopiva juuri sinun työmaallesi. Laitamme tilauksen pikapuoliin liikkeelle.

Yksityisille rakentajille ja yrityksille laatupalvelua
Maa-ainesten tilaus tulee kyseeseen esimerkiksi omakotitalon rakentamisen, pihan laiton tai tienrakennushankkeen yhteydessä. Meiltä saat sorat ja mullat kaikkiin tarpeisiin. Kohteen koolla ei ole merkitystä, pystymme toimittamaan ainekset niin pieniin kuin suuriin maanrakennusurakoihin. Maa-aineksemme ovat hyvää laatua, joten rakentamisenkin voi luottaa sujuvan tasokkaasti.

Ollaan yhteyksissä!

Hiekan kuljetus, Hiekkaa, Kalkitettua multaa, Maa-ainekset, Maa-aineksia, Maa-aineskuljetukset, Maa-aineskuljetus, Mursketta, Sepeliä, Soraa, Sorakuljetus, Soramyynti.

Sorakuljetus Timo Torssonen Marttisenjärventie 135, 74230 Salahmi

Yhteystiedot

Timo
0400 357 817
Jukka
044 5477 776

Palvelemme alueellisesti