Metsäpalvelut, Kaivinkoneurakointi, Koneellinen puunkorjuu

SL-Koneurakointi Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Y-tunnus: 2619170-6
Metsäpalvelut, Kaivinkoneurakointi, Kaivinkonetyöt, Konetyöt, Koneellinen puunkorjuu, Salaojitus, Jätevesijärjestelmät
Siikalatva, Tyrnävä, Liminka, Kempele, Oulu, Muhos, Utajärvi, Vaala, Kärsämäki, Haapavesi, Nivala, Sievi, Ylivieska, Alavieska, Oulainen, Kalajoki, Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki, Mankila


  • SL-Koneurakointi Oy #1

Monipuoliset kaivinkonetyöt vankalla ammattitaidolla

Toteutamme luotettavasti verkonrakennustöitä sekä käytöstä poistuneiden sähkö- ja telelinjojen purkuja. Myös pienimuotoiset rakennusten purut onnistuvat. Kaapeliurakointi- ja purkutöiden lisäksi toteutamme monipuolisesti muitakin maanrakennus- ja kaivinkonetöitä. Meiltä hoituvat haasteellisetkin viemäröinti- ja jätevesijärjestelmät, kunnallistekniikka sekä teiden pohjatyöt.

Sähköverkon rakennus
Olemme sähköverkon rakennuksen ammattilaisia. Meiltä saat nopeaa palvelua silloin, kun sitä tarvitset. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä. Rakennamme sähköverkkoon tarvitsemasi infrastruktuurin kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. Osaavat työntekijämme hoitavat kaapeliurakat aina turvallisesti ja joutuisasti.

Maanrakennus
Maanrakennusalan työmailla käytössämme on asiaankuuluvat ja tehokkaat työkoneet ja laitteet. Yksityisellä sektorilla meiltä onnistuvat talojen pohjatyöt ja piha-alueiden kaivutyöt. Osaamisalueisiimme lukeutuvat myös salaojitukset, kunnallistekniikka ja teiden pohjatyöt; sekä uudelleenrakennus että korjaus. Kalustomme on helposti kuljetettavissa koko Pohjois-Pohjanmaan ja Keski-Suomen alueelle.

Viemäröinti
Toteutamme korkealaatuiset viemäröintiratkaisut sekä uusiin että saneerattavin kiinteistöihin. Palvelemme myös teollisuusalan yrityksiä, jotka tarvitsevat uutta tai tehostettua viemäriverkkoa. Mikäli viemäreissä ilmenee tukoksia tai muita ongelmia, hoidamme ne kuntoon pikaisesti.

Jätevesijärjestelmien rakennus
Tehokkaasti toimivat jätevesijärjestelmät ovat oleellisen tärkeä osa niin teollisuuden kuin asuinalueidenkin infrastruktuuria. Väärään paikkaan joutuneet jätevedet voivat saastuttaa pohjavesiä ja talousvesikaivoja aiheuttaen vakavia saniteettiongelmia. Täydellisesti toimivat jätevesijärjestelmät sitä vastoin nostavat kiinteistöjen arvoa ja asumisen viihtyisyyttä.

Palvelemme mielellämme myös sinua – ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Jätevesijärjestelmän rakennus, Jätevesijärjestelmät, Kaapeliurakointi, Kaivinkonetyöt, Kaivinkoneurakointi, Kaivutyöt, Koneellinen puunkorjuu, Konetyöt, Kunnallistekniikka, Maanrakennus, Metsäpalvelut, Metsäpohjan muokkaus, Metsätien teko, Purkutyöt, Rakennusten pohjat, Sähkölinjojen purku, Sähköverkon rakennus, Salaojitus, Teiden pohjatyöt, Telelinjojen purku, Tien rakentaminen, Uudistusmuokkaus, Viemäröinti, Viemäröintijärjestelmät, Viemärinverkon rakennus.

SL-Koneurakointi Oy Mankilantie 779 B,92530 Mankila

Yhteystiedot

Avoinna

  • Ma-Pe

Palvelemme paikallisesti