Maalaustyöt, Koristemaalaus, Erikoismaalaus

Sellakka Oy

Arvosana: 5/5 (yhteensä 2 arvostelua).

Olemme arvostettu maalausalan erikoisosaaja 25 vuoden kokemuksella. Toimimme Turussa ja Varsinais-Suomen alueella ja olemme työskennelleet myös maailman merillä ja metropoleissa. Kaikissa töissämme näkyvät vahva ammattitaito ja pitkä kokemus alalta. Ota yhteyttä!

Ootraus, Koristemaalaus, Sisustusmaalaus, Erikoismaalaus, Maalaustyöt, Maalauspalvelu • Y-tunnus: 1004858-5
Yliskulma, Lieto, Turku, Raisio, Naantali, Aura, Kaarina, Salo, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko, Sauvo, Somero, Taivassalo, Uusikaupunki, Vehmaa, Rauma, Huittinen, Forssa, Lohja, Raasepori


  • Sellakka Oy #1

Erikoismaalausta Turussa

Sellakka hoitaa niin tavallisen helpot kuin erikoisen vaikeatkin maalaustyöt ammattitaidolla Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa.

Yrityksemme on ollut mukana huomattavissa arvokohteissa restaurointi- ja maalausammattilaisina vuodesta 1994 lähtien. Luotetut työntekijämme ovat keränneet ammattitaitoaan 15–30 työvuoden ajan, ja olemme omaksuneet perinteisten menetelmien vaatimukset ja työtavat. Olemme keskittyneet restaurointi- ja rekonstruointitöihin, ja erityisen hyviä olemme koristemaalareina. Tarvittaessa teemme mielellämme yhteistyötä konservoinnin ammattilaisten kanssa.

Maalaus- ja sisustusmaalaustyöt
Jos valkoiset seinät kyllästyttävät, me maalaamme väriä ja loistoa, harmoniaa ja tyyliä. Suosittelemme muovittomia maaleja ja kestäviä ratkaisuja.

Ootraus ja marmorointi
Puunmukailu (ootraus) ja kivenmukailu (marmorointi) ovat tekniikoita, joissa maalaamalla jäljitellään esimerkiksi jalopuun tai kiven, usein marmorin sävyjä ja kuvioita.

Tapetointi ja pinkopahvi
Paperitapetti ja pinkopahvi ovat hengittäviä luonnonmateriaaleja, jotka mahdollistavat muovittoman remontoinnin. Erityisesti sisäkatoissa pinkopahvi on myös todella kustannustehokas ja pölytön vaihtoehto vaikkapa kipsilevylle.

Fiksaus- ja viimeistelytyöt
Tarkat maalarimme häivyttävät naarmut ja kolhut erilaisilta maali-, tapetti-, viilu- ja laminaattipinnoilta työmaan kiireisissä loppuvaiheissa. Myös esimerkiksi porraskäytävissä kevyellä korjausmaalauksella, pintojen puhdistuksella, retusoinnilla ja fiksauksilla voidaan suurempien remonttien tarvetta siirtää pitkälle tulevaisuuteen.

Erikoismaalauksen ammattilainen palvelee sinua!

Efektimaalaus, Entisöinti, Erikoismaalaus, Illuusiomaalaus, Kipsivalosten korjaus, Kivenmukailu, Konservointi, Koristemaalauksia, Koristemaalaus, Koristemaalaustyöt, Korjausmaalaus, Kultaukset, Kultaus, Laivasisustukset, Laivasisustuksia, Laivasisustus, Lehtikultaus, Maalauspalvelu, Maalaustyöt, Marmorointi, Ootraus, Pellavan korjaus, Pellavan pingotus, Perinnemaalaus, Pingotustyöt, Pinkopahvi, Pinkopahvin asennus, Pinkopahvin korjaus, Pinkopahvin pingotus, Pinkopahvitus, Puunmukailu, Rakennusentisöinti, Rakennusrestaurointi, Restaurointi, Restaurointityöt, Sabluunamaalaus, Sisustusmaalaus, Tapetointi, Tapetointityöt, Värikartoitus, Värikonsultointi, Värisuunnitelma, Väritutkimus, Dekorationsmålning.

Sellakka Oy Uudenkartanontie 77, 21430 Yliskulma

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti