Työstökoneet, Puuntyöstökoneet, Metallintyöstökoneet

SC - Macc & Linqua Oy

Arvosana: 5/5 (yhteensä 1 arvostelu).

Edustamme alan parhaita puun-, metallin– ja ohutlevyntyöstökoneita sekä konepajapuristimia. Toimitamme työstökoneet, terät, suojat ja hiomatarvikkeet tehtaalta suoraan pajallesi – valtakunnallisesti. Oppilaitoksille toimitettaviin koneisiin asennamme myös niihin vaadittavat mekaaniset ja sähköiset turvavarusteet.

Y-tunnus: 2140902-4
Työstökoneet, Puuntyöstökoneet, Metallintyöstökoneet, Pylväsporakoneet, Vannesahat, Hitsauskone, Konesuojat
Orivesi, Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Vaasa, Hämeenlinna, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Kotka, Salo, Porvoo, Kokkola, Hyvinkää, Lohja, Järvenpää, Uusimaa, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi, Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta


Laadukkaat puun ja metallin työstökoneet sekä erilaiset pienkoneet alan ammattilaiselta

SC Macc & Linqua Oy on orivesiläinen vuonna 2012 perustettu työstökonealan yritys. Laajasta valikoimasta löytyvät työstökoneet, pienkoneet sekä puun- ja metallintyöstössä käytettävät terät ja tarvikkeet, jotka toimitetaan suoraan asiakkaalle. Asiakas on yrityksemme toiminnan ytimessä ja pyrimme aina palvelemaan asiakkaan tarpeita täydellisesti.

Puuntyöstökoneet
Puuntyöstökoneet oppilaitosten teknisen työn tiloihin sekä pk-yrityksille ja puusepille. Olemme valikoineet edustukseemme kokemuksemme mukaan laadukkaimmat puuntyöstökoneet peruspuuntyöstöön ja erikoistöihin. Koneiden myynnin lisäksi teemme myös niiden asennuksia sekä käyttöopastuksia.

Metallintyöstökoneet
Olemme valikoineet edustukseemme kokemuksemme mukaan laadukkaimmat metallintyöstökoneet, kuten metallisorvit ja -vannesahat sekä metallijyrsin- ja porakoneet. Edustamme kansainväliset tuotemerkit ovat toimialan tunnetuimpia valmistajia, joiden laatuun luottavat meidän lisäksemme monet metallipajat ja oppilaitokset.

Hitsauskoneet
Meiltä saat helppokäyttöiset ESAB-merkkiset hitsauskoneet, jotka takaavat ensiluokkaisen hitsaustuloksen. ESAB on yli 100-vuotias, maailman johtava hitsaustuotteiden ja kehittyneiden leikkausjärjestelmien valmistaja.

Pylväsporakoneet
Pylväsporakone on kiinteä porakone, joka asennetaan lattiaan. Kiinteää porakonetta on helppo käsitellä ja pylväsporakoneella työskennellessä työasento on aina mukava ja ergonominen. Toimitamme alan parhaiden toimittajien edistyneintä teknologiaa edustavia pylväsporakoneita, jotka tekevät poraamisesta helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa kuin koskaan aikaisemmin.

Vannesahat
Vannesahaa käytetään useimmiten kuvioiden ja kaarevien pintojen sahaamiseen, sekä toisinaan myös tarkkaan materiaalin katkaisuun tai halkaisuun. Ohut terä mahdollistaa erittäin tarkan leikkuujäljen ja työstettävää kappaletta on mahdollista liikuttaa monipuolisesti vannesahan alustalla. Osassa vannesahoista sahausalusta on kallistettava, mikä helpottaa kappaleen työstöä. Ohuen terän ansiosta materiaalia menee myös vähemmän hukkaan.

Asiakkaitamme ovat peruskoulut, ammattioppilaitokset, käsi- ja taideteollisuusoppilaitokset, julkishallinnon toimijat sekä puuntyöstöalan PK-yritykset, kuten puusepänverstaat ja huonekalutehtaat. Palvelemme myös yksityisasiakkaita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

3D-tulostin, 3Dtulostin, Alasimet, Alasinpukit, CNC-jyrsin, Hiiliahjot, Hiiliterästangot, Hiomatarvikkeet, Hitsauskone, Kappaleiden käsittelylaitteet, Kappaleiden siirtolaitteet, Kappaleiden varastointilaitteet, Konelehtisahat, Konepajapuristin, Konesuojat, Kultasepän terät, Kultasepän työkalut, Lasertyöasemat, Metallintyöstökoneet, Metallintyöstöterät, Nestekaasuahjot, Ohutlevyntyöstökoneet, Pajahiilet, Pajapihdit, Pajatuotteet, Pajavasarat, Pienkoneet, Pistehitsauskoneet, Purunpoistolaitteet, Puuntyöstökoneet, Puuntyöstöterät, Puusorvit, Puutavarakuivaamo, Pylväsporakoneet, Työstökoneet, Työstökoneiden huolto, Työstökoneiden korjaus, Työstökoneiden kunnossapito, Työstökoneiden varaosat, Työstötarvikkeet, Vannesahat, ABCD Machinery, Aceti, Angele, Axminster, Bernardo, Braun, Dan-List, Esab hitsauskone, FinnSafety, Hegner, Holstar, Holzkraft, Killinger, Langzauner, Metallkraft, Multico, Niqua, Optimum, Quick Wood, RedSail, Rehnen, Ruwi, Socomec, Strands, Unicraft, Veba.

SC - Macc & Linqua Oy Viitapohjanraitti 200,35300 Orivesi

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti