Vesileikkaus, Korkeapainevesileikkaus

Savon Vesileikkaus

Arvosana: 5/5 (yhteensä 1 arvostelu).

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua ja asiantuntemusta vesileikkauksesta eri materiaalien osalta. Leikkaamme asiakkaan omasta tai hankkimastamme materiaalista yksittäisistä uniikkikappaleista suuriin sarjoihin kustannustehokkaasti ja nopeasti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Y-tunnus: 2176235-4
Vesileikkaus, Korkeapainevesileikkaus
Joensuu, Mikkeli, Iisalmi, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä, Pohjois-Savo


  • Savon Vesileikkaus #1

Vesileikkausta eri materiaaleille Kuopiossa Kallaveden rannalla

Pikatoimitukset pystymme toimittamaan 24 tunnin sisällä tilauksesta ja tarvittaesa myös viikonloppuisin.

Vesileikkaus on tehokas, mutta myös hellävarainen menetelmä. Korkeapainevesileikkaus on yleispätevä menetelmä materiaalille kuin materiaalille. Vesileikkauksessa leikattava materiaali läpäistään keskittämällä siihen suuri energiatiheys ohuella vesisuihkulla, jonka nopeus on n. 1000 m/s. Tämä vesisuihku saadaan aikaan yli 4000 bar painetta tuottavalla korkeapainepumpulla.

Vesileikkaus ei aiheuta termisiä tai kemiallisia muutoksia leikattavaan kappaleeseen eikä materiaaleihin tule jännityksiä. Kappaleet eivät myöskään vääntyile leikkauksesta johtuen. Leikkausjälki on hyvin usein riittävä eikä tarvitse jälkikäsittelyä.

Vesileikkaus soveltuu laajalle valikoimalle materiaaleja ja on erityisesti edukseen leikattaessa jalometalleja, kuten kultaa, hopeaa, kuparia. Vedellä voidaan leikata paksumpia materiaaleja kuin laserilla. Vesileikkaus ei tuota lämpöä materiaaliin, joten leikkausjälki jää materiaalin väriseksi ja mattapintaiseksi. Vesileikkaus ei aiheuta termisiä muutoksia materiaaleihin, mikä eliminoi terästen karkenemisen ja vääntymisen.

Useimpiin käytännön tilanteisiin vesileikkauksen tuottama leikkausjälki on erinomainen. Kun leikataan kohtuullisilla leikkausnopeuksilla ja hyvää pinnanlaatua tavoitellen vedellä voidaan leikata:

  • metallia, lasia ja kiveä noin 70 mm paksuuteen saakka
  • kumit, kovat muovit ja puu noin 100 mm saakka ja
  • huokoiset materiaalit noin 200 mm asti.

Vesileikkaus soveltuu kaikkeen muuhun paitsi karkaistuun lasiin.

Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen tapaaminen luonasi tai tehtaallamme!

Alumiini vesileikkaus, CNC vesileikkaus, Korkeapainevesileikkaus, Kumin vesileikkaus, Lasin vesileikkaus, Metallin vesileikkaus, Muovin vesileikkaus, Savon vesileikkaus, Teräksen vesileikkaus, Vanerin vesileikkaus, Vesileikkaus, Vesileikkaus alumiini, Vesileikkaus hinta, Vesileikkaus paine, Vesileikkaus tarkkuus.

Savon Vesileikkaus Nikkelikatu 4,70150 Kuopio

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti