Nuohous, IV-asennus, Ilmanvaihtokanavien puhdistus

Savon Piippu Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Savon Piippu Oy:ltä löydät kaiken tarpeellisen nuohoukseen, tulisijoihin ja ilmanvaihtoon liittyen. Tarvittaessa teemme pienimuotoisia savuhormin korjaustöitä. Myös erilaiset asennustarkastukset kuuluvat palveluihimme. Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus- ja huoltotyöt toteutamme vuosien kokemuksella. Toimimme pääasiassa Savonlinnassa ja sen lähikunnissa. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 2796413-3
Nuohous, Nuohooja, IV-asennus, Ilmanvaihtokanavien puhdistus, Ilmanvaihtokanavan puhdistus, Valmispiiput, Savupiipun korjaus
Haapakallio, Savonlinna, Punkaharju, Kerimäki, Savonranta, Enonkoski, Rantasalmi, Sulkava, Villala


Nuohousta Savonlinnan seudulla

Savon Piippu Oy:ltä löydät kaiken tarpeellisen nuohoukseen, tulisijoihin ja ilmanvaihtoon liittyen. Toimimme pääasiassa Savonlinnassa ja sen lähikunnissa. Asioidessasi meidän kanssamme saat huolellisen nuohouksen kohtuuhintaan sekä tietoa savuhormin ja tulisijan kunnosta ja turvallisesta käytöstä. Tarvittaessa teemme pienimuotoisia savuhormin korjaustöitä. Myös erilaiset asennustarkastukset kuuluvat palveluihimme. Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus- ja huoltotyöt toteutamme vuosien kokemuksella.

  • Asennustarkastukset
  • Kuntotarkastukset
  • Savupiipun korjaustyöt
  • Valmispiiput
  • Ilmanvaihtotyöt

Nuohous edulliseen hintaan
Mitä nuohouksessa sitten tehdään? Nuohouksessa tulisijoihin ja savuhormiin kertynyt palamisjäte poistetaan. Puhdistus on tärkeää, jotta tulisija toimisi tarkoituksenmukaisesti ja olisi turvallinen. Puhdas savuhormisto ja tulisija palavat puhtaasti, kerää lämpöä energiatehokkaasti ja huomioi ympäristöarvot.

Nuohoojan tehtäviin kuuluvat lisäksi suojaetäisyyksien tarkistaminen sekä puutteista ilmoittaminen. Varsinaisen puhdistuksen lisäksi annamme tietoa savuhormiston ja tulisijan kunnosta sekä siitä, miten tulisijoja tulisi käyttää parhaimmalla mahdollisella tavalla. Savon Piippu Oy kertoo mielellään lisätietoa nuohouksesta ja toimintatavoistaan lisää.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säädöt
Kun tarvitset ammattitaitoisen tekijän ratkaisemaan ilmanvaihtokanavien säädöt tai asennukset, olethan yhteydessä meihin. Toteutamme ilmanvaihtokanavien puhdistustyöt ja erilaiset säätötyöt kaikissa tarvittavissa kohteissa aina omakotitaloista, taloyhtiöihin, toimitiloihin ja muihin kiinteistöihin.

  • Ilmanvaihtokanavien puhdistukset
  • Ilmanvaihtokanavien mittaukset ja säädöt
  • Ilmanvaihtokanavien korjaukset
  • IV-asennukset
  • Erilaiset kartoitustyöt

Palvelemme Savonlinnassa ja sen lähikunnissa. Ota yhteyttä!

Hormin nuohous, Ilmanvaihtojärjestelmän huolto, Ilmanvaihtokanavan mittaus, Ilmanvaihtokanavan puhdistus, Ilmanvaihtokanavan säätö, Ilmanvaihtokanavien mittaus, Ilmanvaihtokanavien puhdistus, Ilmanvaihtokanavien säätö, Ilmanvaihtotyöt, IV-asennus, IV-asentaja, IV-työt, Mökin nuohous, Nuohooja, Nuohous, Nuohousta, Savuhormin halkeaman korjaus, Savuhormin korjaus, Savuhormin kuntotarkastus, Savuhormin nuohous, Savupiipun halkeaman korjaus, Savupiipun halkeamien korjaus, Savupiipun korjaus, Savupiipun kuntotarkastus, Savupiipun nuohous, Schiedel valmispiippu, Tulisijan nuohous, Tulisijan puhdistus, Valmispiippu, Valmispiiput, Vapaa-ajan asunnon nuohous.

Savon Piippu Oy Rintalantie 93,58410 Haapakallio

Yhteystiedot

Nuohoukset, ongelmatilanteet, laskutusasiat
Ville Puurtinen
044 746 5555
Nuohouksen ajanvaraus ja laskutus
Toimisto / ajanvaraus arkisin klo 9-14
044 517 3010
Ilmanvaihtotyöt
044 7220 504

Palvelemme paikallisesti