Päihdekuntoutus, Päihdehoito, Green Care, Tehostettu palveluasuminen

Savelakoti

Arvosana: 4.1/5 (yhteensä 17 arvostelua).

Savelakoti on päihdeasiakkaiden hoitoon erikoistunut palveluasumisen yksikkö Siikamäellä, Etelä-Savossa.

Y-tunnus: 2787819-8
Päihdekuntoutus, Päihdehoito, Green Care, Tehostettu palveluasuminen
Siikamäki, Mikkeli, Pieksämäki, Savonlinna, Iisalmi, Kiuruvesi, Kuopio, Suonenjoki, Varkaus, Naarajärvi, Etelä-Savo, Pohjois-Savo


  • Savelakoti #1

Päihdekuntoutusta Etelä-Savossa

Savelakoti on yksityinen päihde- ja mielenterveysasiakkaiden hoitoon erikoistunut palveluasumisen yksikkö.

Olemme päihteetön yksikkö ja vastaanotamme asiakkaiksemme pääasiassa kunnan lähetteen saaneita kuntoutujia. Kuntouttavan toimintamme tavoitteena on auttaa asiakkaamme irti päihdekierteestä, kohti parempaa arkea. Tarjoamme sekä ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista että itsenäisempää palveluasumista.

Savelakoti sijaitsee Siikamäellä, Etelä-Savon kauniissa luonnonmaisemissa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden monenlaiseen kuntouttavaan toimintaan ja terapiaan hyvinvointiin positiivisesti vaikuttavassa elinympäristössä.

Green Care — hyvinvointia luonnosta

Tukeudumme Green Care -tyyppisissä kuntoutusmenetelmissämme vahvasti luontoon, ja tavoitteenamme on hyvinvoinnin edistäminen ympäröivän luonnon ja eläinten avulla. Green Care -menetelmällä pyrimme edistämään päihdekuntoutujien elämänlaatua. Luontoa hyödyntävä toiminta tukee keskusteluun ja vertaistukeen perustuvaa psykososiaalista terapiaa, ja Green Caren avulla lisäämme päihdekuntouksen toiminnallisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Eläinten rauhoittava ja hyvinvointia edistävä vaikutus

Hoitokodissamme on myös eläinavusteista toimintaa. Terapiakoirina toimivat kaverikoirat Mikki ja Petu. Lisäksi Savelakodissa asuvat kissat Laku ja Monni, Hermanni-kani, kaloja ja kanoja, joiden hoidosta vastaamme yhdessä. Järjestämme myös hevostoimintaa ennaltaehkäisevänä ja korjaavana sosiaalisen kuntoutuksen menetelmänä. Meille myös asiakkaiden omat lemmikit ovat tervetulleita.

Tervetuloa tutustumaan tarkemmin kotisivuillemme tai ota yhteyttä. Annamme mielellämme lisätietoa!

Eläinavusteinen toiminta, Green Care, Hoivapalvelut, Päihdehoito, Päihdekuntoutujan asumispalvelut, Päihdekuntoutus, Päihdeongelma, Päihderiippuvaisen kuntoutus, Päihderiippuvaisen palveluasunto, Päihderiippuvuus, Palveluasuminen, Palveluasunto päihdekuntoutujalle, Psykososiaalinen kuntoutustoiminta, Tehostettu palveluasuminen, Yhteisöllinen asuminen.

Savelakoti Vilhulantie 251 D,76850 Naarajärvi

Yhteystiedot

Sari Jetsonen
0400 720 851
Hoitajat
0400 720 561

Palvelemme paikallisesti