Kameravalvonta, Kulunvalvonta, Rikosilmoitinjärjestelmä

Satakunnan Turvatekniikka Oy

Arvosana: 3.7/5 (yhteensä 3 arvostelua).

Kameravalvontajärjestelmien, kulunvalvontajärjestelmien sekä rikosilmoitinjärjestelmien myynti, asennus ja huoltopalvelut Satakunnassa. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 2865646-6
Kameravalvonta, Kulunvalvonta, Tallentava kameravalvonta, Alueella tallentava kameravalvonta, Kameravalvonta kotiin, Rikosilmoitinjärjestelmä, Kameravalvontajärjestelmä, Rikosilmoitin
Pori, Rauma, Ulvila, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Kankaanpää, Eura, Eurajoki, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Karvia, Merikarvia, Pomarkku, Siikainen, Säkylä, Satakunta


  • Satakunnan Turvatekniikka Oy #1

Turvallinen kumppanisi Satakunnan alueella

Satakunnan Turvatekniikka on vuonna 2017 perustettu turva-alan yritys joka myy, asentaa ja huoltaa kameravalvonta-, rikosilmoitin- sekä kulunvalvontajärjestelmiä.

Satakunnan Turvatekniikalla on nuoresta iästään huolimatta lähes 15-vuoden kokemus turvatekniikan laitteiden myynnistä, asennuksesta sekä huollosta. Tarjoamme palveluita niin yrityksille kuin kotitalouksillekkin laadusta tinkimättä ja vahvalla ammattitaidolla.

Kameravalvonta
Nykyaikaiset kameravalvontajärjestelmät tarjoavat todella korkeatasoista kuvanlaatua ja uusilla valvontakameroilla päästään jopa 4K:n kuvanlaatuun. Henkilö- tai ajoneuvotunnistus on uusien kameroiden kuvasta helppoa. Tehokkaat ja monipuoliset tallentimet ovat erittäin helppokäyttöisiä sekä mahdollistavat kamera kuvien katsomisen puhelimella tai tabletilla netin välityksellä. Kameravalvonta on iso osa myymälä-, teollisuus-, pankki- ja huoltoasematurvallisuudelle, mutta nukyiset sovellutukset tarjoavat kustannustehokkaita ratkaisuja yhä monipuolisemmalle asikaskunnalle kuten esimerkiksi kotitalouksille.

Rikosilmoitin
Rikosilmoitin järjestelmä ilmaisee luvattoman tunkeutujan lisäksi halutessa myös vesivuodot, tulipalon, alhaisen/korkean lämpötilan, tai muun poikkeaman, josta kiinteistölle ja henkilöstölle voi aiheutua vaaraa. Rikosilmoitinkeskus lähettää tapahtumasta ilmoituksen sovitulla tavalla esimerkiksi matkapuhelimeen tai vartiointiliikkeeseen.

Kulunvalvonta
Kulunvalvonnalla pystytään rajaamaan kiinteistöön pääseviä henkilöitä, sekä tarvittaessa rajoittamaan heidän kulkuaan sisätiloissa. Järjestelmästä pystytään keräämään kulkutapahtumia muistiin ja niitä voidaan jälkikäteen tarkastella sekä koostaa raportteja. Kulkutapahtumia voidaan tarkastella hyvin tarkasti, esim. tietyn oven, päivän tai kellonajan mukaan.

Huolto ja ylläpito
Huolto- ja ylläpitopalveluilla varmistetaan järjestelmien toimivuus ja pyritään ennalta ehkäisemään mahdolliset vika tilanteet. Kaikki järjestelmät vanhenevat ajan myötä ja laitteiden toimivuuden kannalta on tärkeää laitteiston vuosittainen testaus sekä mahdollisten puutteiden korjaus.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa palveluistamme!

Abloy kulunvalvonta, Alueella tallentava kameravalvonta, Kamera valvonta, Kameravalvonta, Kameravalvonta kotiin, Kameravalvonta paketti, Kameravalvontajärjestelmä, Kameravalvontajärjestelmän asennus, Kameravalvontajärjestelmän huolto, Kameravalvontajärjestelmän myynti, Kameravalvontajärjestelmät, Kodin kameravalvonta, Kulunvalvonta, Kulunvalvonta hinta, Kulunvalvonta järjestelmä, Kulunvalvontajärjestelmä, Kulunvalvontajärjestelmän asennus, Kulunvalvontajärjestelmän huolto, Kulunvalvontajärjestelmän myynti, Langaton kameravalvonta, Mobiili kulunvalvonta, Nauhoittava kameravalvonta, Rakennustyömaan kulunvalvonta, Rikosilmoitin, Rikosilmoitin järjestelmä, Rikosilmoitinjärjestelmä, Rikosilmoitinjärjestelmä hinta, Rikosilmoitinjärjestelmän asennus, Rikosilmoitinjärjestelmän huolto, Rikosilmoitinjärjestelmän myynti, Rikosilmoitinjärjestelmät, Rikosilmoitinlaitteisto, Sähköinen kulunvalvonta, Tallentava kameravalvonta, Tallentava kameravalvonta paketti, Tallentava kameravalvonta ulos, Tallentava videovalvonta, Työmaan kulunvalvonta, Yrityksen kameravalvonta.

Satakunnan Turvatekniikka Oy Välijuovantie 20,28220 Pori

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti