Käsisammuttimet, Palosammuttimet, Paloturvatuotteet

Sammutinpalvelu Saastamoinen Ky

Arvosana: 5/5 (yhteensä 1 arvostelu).

Meiltä kattavasti erilaiset paloturvallisuustuotteet sekä niiden huollot ja tarkastukset. Meillä on yli 30 vuoden kokemus käsisammuttimien myynnistä ja huollosta. Täytämme ja myymme myös kaasupullot sekä myymme ja huollamme palopostit. Toimimme Pohjanmaan ja Pohjois-Suomen alueella ja palvelemme niin yrityksiä kuin yksityisiä asiakkaita.

Jauhesammutin, Savunpoistoluukut, Käsisammuttimet, Palosammuttimet, Paloilmoitinlaitteet, Paloturvatuotteet • Y-tunnus: 1476235-6
Kajaani, Kuhmo, Hyrynsalmi, Paltamo, Puolanka, Ristijärvi, Sotkamo, Suomussalmi, Haapajärvi, Haapavesi, Kalajoki, Kempele, Kuusamo, Liminka, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Pudasjärvi, Raahe, Siikalatva, Ylivieska, Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Posio, Rovaniemi, Sodankylä, Tornio, Ylitornio, Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa, Lappi


  • Sammutinpalvelu Saastamoinen Ky #1

Sammutinpalvelu Saastamoinen Ky

Sammutinpalvelu Saastamoinen Ky tarjoaa kattavasti erilaiset paloturvallisuusvälineet sekä niiden huollot. Täytämme ja myymme myös kaasupullot sekä myymme paloposteja ja huollamme niitä.

Meillä on jo yli 30 vuoden kokemus käsisammuttimien myynnistä ja huollosta. Toimimme Pohjanmaan ja Pohjois-Suomen alueella ja palvelemme niin yrityksiä kuin yksityisiä asiakkaita.

Myymälästämme löydät paloturvallisuustuotteet ja -palvelut mm:

  • Palosammuttimet / käsisammuttimet
  • Palosammuttimen huolto
  • Paineastioiden tarkastukset
  • Paloilmoitinlaitteet
  • Sammutinpeitot
  • Kaasupullojen täyttö ja myynti
  • Palopostien myynti ja huolto

Käsisammuttimien myynti, huolto ja vuokraus
Meiltä saat hyvää ja luotettavaa palvelua käsisammuttimien ja muiden paloturvallisuuteen liittyvien tuotteiden myynnissä sekä huollossa. Palveluihimme kuuluu myös käsisammuttimien vuokraus.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

6kg jauhesammutin, Automaattiset sammutusjärjestelmät, Jauhesammutin, Jauhesammutin 6 kg, Jauhesammutin tarkastus, Kaasupullojen myynti, Kaasupullojen täyttö, Kaasupullot, Käsisammutin 2 kg, Käsisammutin 6 kg, Käsisammutin tarkastus, Käsisammuttimet, Käsisammuttimien huolto, Käsisammuttimien myynti, Käsisammuttimien vuokraus, Paineastioiden tarkastuskset, Paloilmoitinlaitteet, Paloposti, Palopostien huolto, Palopostien myynti, Palopostikaappi, Palopostiletku, Palopostiliitin, Palopostin asennus, Palopostin avain, Palopostiventtiili, Palosammuttimen huolto, Palosammuttimet, Paloturvallisuustuotteet, Paloturvallisuusvälineet, Paloturvatuotteet, Sammutin 2kg, Sammutinpeitot, Savunpoistoluukut, Tarvikkeet väestönsuojiin, Tuotteet väestönsuojiin, Väestönsuojan huolto, Väestönsuojan Vuosihuolto, Väestönsuojan vuosihuolto, Väestönsuojatarkastukset.

Sammutinpalvelu Saastamoinen Ky Lehtikankaantie 2, 87300 Kajaani

Yhteystiedot

Avoinna

  • Ma-Ti
  • La

Palvelemme alueellisesti