Viemäreiden avaukset ja kuvaukset

Saloton Oy

Arvosana: 5/5 (yhteensä 2 arvostelua).

Laadukkaita palveluita kiinteistönhuollon ja rakentamisen tarpeisiin, mm. viemäreiden avaus, kuvaus ja huuhtelut Uudellamaalla sekä lähiseudulla. Ota yhteyttä!

Viemärin avaus, Viemärin kuvaus • Y-tunnus: 2435975-5
Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Vihti, Lohja, Kirkkonummi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Pornainen, Porvoo, Sipoo, Riihimäki, Hyvinkää, Nurmijärvi, Lahti, Hollola, Orimattila, Kärkölä


  • Saloton Oy #1

Viemäreiden avaukset ja kuvaukset

Viemäreiden avaukset ja viemäreiden kuvaukset
Viemärijärjestelmä on tärkeä osa talotekniikkaa ja säännöllisellä viemärihuuhtelulla voidaan varmistaa viemäröinnin moitteeton toiminta ja ennaltaehkäistä tukoksia, jopa vesivahinkoja. Esimerkiksi keittiöviemäreiden pesu säännöllisesti vähentää merkittävästi riskiä viemäritukoksiin.

Viemärin kuvaus huuhtelun jälkeen on meille rutiinitoimenpide, jolla varmistetaan työn korkea laatu ja erinomainen asiakastyytyväisyys. Viemärikuvaus on paras tapa viemärivikojen paikannukseen ja dokumentointiin, sekä korjaustoimenpiteiden suunnitteluun.

Saloton Oy:n viemärinavaus päivystys 24/7, ammattitaitoinen apu ongelmatilanteissa.

Toiminta kanssamme on vaivatonta ja ketterä organisaatiomme mahdollistaa nopean reagoinnin asiakkaan tarpeisiin ja näin työt saadaan tarvittaessa nopeasti käyntiin ja sovitussa aikataulussa myös valmiiksi. Me teemme mitä lupaamme.

Asiakkaamme koostuvat kiinteistöjen omistajista, isänöintiliikkeistä, taloyhtiöistä sekä kaiken kokoisista yrityksistä ja yhteisöistä.

Toimipisteemme sijaitsee Tuusulassa Ristikiven teollisuusalueella. Keskeinen sijainti takaa nopean palvelun koko Uudenmaan alueella. Toimimme pääasiassa Etelä-Suomen alueella ja sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa.

Kun tarvitset viemäreiden huuhtelua, kuvausta tai avausta, ota yhteyttä
- palvelemme viikon jokaisena päivänä!

Saloton Oy Kalkkikiventie 10, 04300 Tuusula

Yhteystiedot

  • 010 336 6199
  • Enable JavaScript to view protected content.
Lasse Aaltonen
010 336 6199
045 893 8210
Enable JavaScript to view protected content.
Petteri Korhonen
010 336 6190
Enable JavaScript to view protected content.

Palvelemme alueellisesti