Vesivahinkojen kuivaus ja torjunta

Saloton Oy

Arvosana: 5/5 (yhteensä 1 arvostelu).

Laadukkaita palveluita kiinteistönhuollon ja rakentamisen tarpeisiin, mm. vesivahinkojen kuivaus ja torjunta Uudellamaalla ja lähiseudulla. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 2435975-5
Vesivahingon kuivaus, Vesivahingon torjunta
Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Vihti, Lohja, Kirkkonummi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Pornainen, Porvoo, Sipoo, Riihimäki, Hyvinkää, Nurmijärvi, Lahti, Hollola, Orimattila, Kärkölä


Vesivahingon kuivaus ja jälkivahinkojen torjunta

Vesivahingon sattuessa on nopealla reagoinnilla suuri merkitys vahinkojen suuruuteen ja ennallistamistöiden kestoon. Oikeilla, ripeästi aloitetuilla jälkivahinkojen torjuntatöillä saadaan vahinkoalue rajattua mahdollisimman pienelle alueelle ja lisävahinkojen syntyminen voidaan estää.

Jälkivahinkojen torjunnalla (JVT) tarkoitetaan välittömiä toimenpiteitä, joilla rajataan, estetään ja mahdollisuuksien mukaan pienenetään rakennuksille sen rakenteille ja irtaimelle omaisuudelle aiheutuvia vaurioita. Nopeilla ja oikeilla toimenpiteillä voidaan varmistaa rakennuksen käytölle aiheutuneen keskeytysajan mahdollisimman lyhyt kestoaika.

Erilaisiin vesivahinko-, putkirikko- ja viemärivuototilanteisiin erikoistunut jälkivahinkotorjunta-osastomme päivystää vuoden jokaisena päivänä 24/7.

Laitteet ja kalusto
Käytössämme on moderni, tarkoitukseen sopiva kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta. Ripeällä toiminnalla ja oikeanmukaisella kalustolla varmistetaan, että vesivahinko ei aiheuta jatkovaurioita ja kosteus saadaan pois rakenteista ja sisäilmasta.

Kalustomme sopii kosteusmittaukseen, vesivahingon kuivaukseen, osastointiin, eristykseen, purkuun ja jälkivahinkojen torjuntaan.

Vesivahingon kuivauksen kesto ja siihen vaikuttavat tekijät
Rakenteiden kuivumisen kannalta merkittävin tekijä on lämpötila. Vesivahinkojen kuivauksen kesto vaihtelee paljon kohteesta riippuen. Kestoon vaikuttaa suuresti vesivahingon kärsinyt materiaali ja rakenteet. Kuinka laajaa vahinkoa vesivahinko on aiheuttanut ja kuinka syvälle kosteus ulottuu.

Koneellisessa kuivatuksessa voidaan teknisin laittein ja osastoinneilla hallita vallitsevia olosuhteita ja näin saada aikaan tehokkain kuivuminen. Kosteuskartoitusraportin kuivaussuunnitelmassa määritellään kohdekohtaisesti optimaalinen kuivatusratkaisu.

Vesivahingon kuivauksen hinnat

Kosteusmittaus 65€/h alv0%
Vesivahinkojen kuivaus ja jälkivahinkojen torjunta 45€/h alv0%
Purkutyöt 45€/h alv0%
JVT-Työt 45€/h alv0%

Kokonaishinta riippuu vuotoalueen suuruudesta ja vahingon laajuudesta.

Ota yhteyttä!

Saloton Oy Kalkkikiventie 10,04300 Tuusula

Yhteystiedot

Lasse Aaltonen
010 336 6199
045 893 8210
Petteri Korhonen
010 336 6190

Palvelemme paikallisesti