Kosteusmittaus, Kosteuskartoitus

Saloton Oy

Arvosana: 4.6/5 (yhteensä 9 arvostelua).

Laadukkaita palveluita kiinteistönhuollon ja rakentamisen tarpeisiin, kuten kosteusmittaukset ja kosteuskartoitukset Uudellamaalla sekä lähiseudulla. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 2435975-5
Kosteusmittaus, Kosteuskartoitus, Betonin kosteusmittaus, Lattian kosteusmittaus, Märkätilojen kosteuskartoitus
Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Vihti, Lohja, Kirkkonummi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Pornainen, Porvoo, Sipoo, Riihimäki, Hyvinkää, Nurmijärvi, Lahti, Hollola, Orimattila, Kärkölä


  • Saloton Oy #1

Kosteusmittaukset, kosteuskartoitukset

Kosteuskartoitus
Kosteuskartoituksen tekemiseen on monia perusteltuja syitä. Asunnon myynnin tai oston yhteydessä on molempien osapuolten edun mukaista selvittää kaupattavan kohteen todellinen kosteustekninen kunto. Kosteusongelmia esiintyy yleisesti alapohjissa, yläpohjissa, eristetiloissa, runkorakenteissa ja tiloissa joissa käsitellään vettä kuten pesuhuoneet, WC-tilat, saunatilat ja kodinhoitohuoneet. Perusteellisella, ammattilaisen tekemällä kosteuskartoituksella saadaan kiinteistön kosteustekniset ongelmakohdat ja niiden todellinen kunto selville.

Märkätilojen kosteuskartoitus
Meiltä tiedustellaan usein, onko meidän mahdollista tehdä pelkkä kylpyhuoneen kosteuden mittaus. Vastaus on, kyllä. Teemme märkätilojen kosteuskartoituksia säännöllisesti Uudellamaalla, etenkin Helsingissä, Espoon ja Vantaan kaupungeissa.

Kosteusmittaus
Rakenteiden kosteudenmittauksia voidaan tehdä useilla eri menetelmillä. Rakenteita rikkomattomana menetelmänä käytetään usein ensin pintakosteusmittaria jonka avulla saadaan vertailuarvoja käyttämällä suuntaa antavaa tietoa eri materiaalien kosteustilanteesta. Pintamittari on erinomainen apuväline kosteuskartoituksessa etenkin piilevien, aistinvaraisesti vaikeasti havaittavien vaurioiden paikallistamisessa.

Betonin kosteusmittaus porareikämittauksella
Porareikämittauksessa mitattavaan materiaaliin porataan määritellylle mittaussyvyydelle reikä, jonka kosteuden annetaan tasaantua ympärillä olevan materiaalin kosteuteen tietty aika (n. 3 vrk.) ennen mittausta. Porareikämittaus voidaan suorittaa lämpötila-alueella +15-25°C. Mikäli betonirakenteen lämpötila on sellainen, ettei porareikämittausta voida tehdä, mittaus pitää tehdä esim näytepalamenetelmällä.

Betonin kosteusmittaus näytepalamittauksella
Näytepalamittaus on luotettavin, tarkin ja nopein menetelmä betonirakenteen kosteuden määrittämisessä. Menetelmä on mittaustarkkuutensa ja luotettavuutensa takia suositeltava menetelmä, kun halutaan maksimoida hyvä mittaustarkkuus. Näytepalamittaus voidaan tehdä rakenteisesta lämpötila-alueella -20- +80°C. Näytteenottohetkestä lukien tulokset ovat käytettävissä yleensä 6-12 tunnin näytteiden tasaantumisajan jälkeen.

Toiminta kanssamme on vaivatonta ja ketterä organisaatiomme mahdollistaa nopean reagoinnin asiakkaan tarpeisiin ja näin työt saadaan tarvittaessa nopeasti käyntiin ja sovitussa aikataulussa myös valmiiksi. Me teemme mitä lupaamme.

Asiakkaamme koostuvat kiinteistöjen omistajista, isänöintiliikkeistä, taloyhtiöistä sekä kaiken kokoisista yrityksistä ja yhteisöistä.

Toimipisteemme sijaitsee Tuusulassa Ristikiven teollisuusalueella. Keskeinen sijainti takaa nopean palvelun koko Uudenmaan alueella. Toimimme pääasiassa Etelä-Suomen alueella ja sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa.

Kun tarvitset kosteusmittausta tai -kartoitusta, ota yhteyttä
- palvelemme viikon jokaisena päivänä!

Betonin kosteusmittaus, Kosteuskartoitus, Kosteusmittaus, Kosteusmittaus raja-arvot, Kylpyhuoneen kosteuskartoitus, Lattian kosteusmittaus, Märkätilojen kosteuskartoitus, Näytepalamittaus, Porareikämittaus.

Saloton Oy Kalkkikiventie 10,04300 Tuusula

Yhteystiedot

Lasse Aaltonen
010 336 6199
045 893 8210
Petteri Korhonen
010 336 6190

Palvelemme paikallisesti