Parvekelasit ja terassilasit mittatilauksena

Salon Parveke- ja Terassilasitus Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Toteutamme parveke- ja terassilasitukset, ulko-ovet sekä autotallin ovet luotettavasti yli 28 vuoden kokemuksella. Laajaan asiakaskuntaamme kuuluu niin kotitalouksia kuin rakennusliikkeitäkin. Toimitamme ja asennamme kotimaiset lasitukset parvekkeelle ja terassille toiveiden mukaan mittatilaustyönä. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 1456242-6
Parvekelasit, Terassilasit, Peilit, Peililiukuovet, Lasituspalvelu, Kuistin lasitus, Grillikatoksen lasitus, Wisniowski nosto-ovet
Espoo, Hanko, Helsinki, Kemiönsaari, Parainen, Raasepori, Salo, Tammisaari, Turku, Vantaa, Lounais-Suomi, Varsinais-Suomi, Uusimaa


Kotimaiset terassi- ja parvekelasitukset sekä ovet ammattitaidolla

Terassin tai parvekkeen lasittaminen pidentää niiden käyttöaikaa Suomen oloissa useilla kuukausilla. Lisäksi lasit suojaavat kohdetta säältä sekä meluhaitoilta, siitepölyltä ja ilmansaasteilta. Parvekkeen tai terassin lasittaminen on oivallinen keino luoda asuntoon lisähuone. Asennamme myös ulko-ovia sekä autotallin ovia lujalla ammattitaidolla mm. Wisniowski nosto-ovet.

Toimitamme ja käytämme vain kotimaisia tuotteita. Asiakkaamme saavat palvelumme mittatilaustyönä. Pitkä kokemuksemme takaa laadukkaan palvelun asiakkaan etua ajatellen. Toimimme niin saneeraus- kuin uudiskohteissakin ja rakennamme tarvittaessa lasituskohteen perustuksista alkaen.

Ammattilaisten toteuttama asennus tarkoittaa vaivatonta ja hyödyt maksimoivaa palvelua. Työhömme sisältyy aina apumme lupahakemusten ja piirustustöiden osalta. Toimitamme asiakkaillemme viranomaisen myöntämät lupakirjat työn toteuttamiseen. Tämä takaa kiinteistön arvonnousun sekä varmistaa asiakkaan edun projektin aikana.

Käytämme lasitustöissämme kotimaisia Glasluckanin elementtejä. Teetämme rakenteet ja elementit asiakkaidemme toiveiden mukaan, jotta terassin tai parvekkeen lasituksista saadaan juuri toivotunlainen lopputulos. Toteuttamallamme työlle myönnetään aina myös takuu. Materiaalien osalta takuu on viisi vuotta ja asennuksien osalta kaksi vuotta.

Palvelemme asiakkaitamme laajalla alueella aina Varsinais-Suomesta Uudellemaalle ja saaristoon asti. Asiakaskuntaamme kuuluu kotitalouksia, taloyhtiöitä, rakennusliikkeitä, yhteisöjä sekä yhdistyksiä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Glasluckan lasitus, Grillikatoksen lasitus, Kääntyvät lasitukset, Kaiteet, Kiinteät lasitukset, Kippiovet, Kuistin lasitus, Kylmän tilan lasitus, Lämpimän tilan lasitus, Lamelliovet, Lasitus, Lasituspalvelu, Liukuvat lasitukset, Ovet kerrostaloihin, Parvekelasit, Parvekkeiden ovet, Peililiukuovet, Peilit, Rappukäytävien ovet, Rullaovet, Siirrettävät lasitukset, Terassilasit, Terassirungot, Viherhuoneen lasitus, Wisniowski nosto-ovet.

Salon Parveke- ja Terassilasitus Oy Yhdystie 303,25460 Salo

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti