Lasiliike, Terassilasit, Lasiovet, Peililiukuovet

Salon Lasikeskus Ay

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Lasipalvelua Salossa ja ympäristökunnissa 30 vuoden kokemuksella. Palvelemme mutkattomasti ja kotoisesti kaikissa lasialan ammattiasioissa. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 0658407-8
Lasiliike, Lasipalvelu, Terassilasit, Ikkunalasit, Lasiovet, Peililiukuovet
Salo, Perniö, Paimio, Marttila, Tarvasjoki


Lasit, peilit ja lasitukset moneen tarpeeseen ja käyttökohteeseen

Lasilla on monta käyttökohdetta; sisustamiseen, oviin, ikkunoihin, eristykseen. Salon Lasikeskus Ay auttaa ja opastaa oikeassa lasiratkaisussa.

Ikkunalasit ja lasitettujen ulko-ovien valmistus mittatilaustyönä
Saat kauttamme ulko-oviin ja välioviin ja sekä ikkunoihin lasit mittatilaustyönä.

Terassilasit omakotitaloihin
Terassilasit tehdään mittatilauksesta vapaa-ajan asuntoihin esim. kesämökeille ja omakotitaloihin.

Lasiovet, sisustuslasit, peilit, liukuovet sekä tilanjakoliukuovet
Kestävään rakentamiseen ja kauniisiin tilaratkaisuihin saat mittatilaustyönä lasiovet, sisustuslasit, peilit ja liukuovet. Välitilalaseilla saat toteutettua helposti ja yksilöllisesti toimivat sisustusratkaisut. Kerro sisustushaaveestasi, me toteutamme ne.

Lasikaiteet
Kaidelasit sisä- ja ulkokäyttöön.

Teollisuus ja liiketilojen sekä asuinkiinteistöjen lasipalvelut
Lasilla on mahdollista toteuttaa erilaisia korjausratkaisuja esim. äänieristeenä toimistotiloihin. Saat myös muut korjauslasitukset teollisuuteen, huoneistoihin ja liiketiloihin.

Turvalasit ja palonsuojalasit
Turvalasit ovat tarkoitettu kestämään. Mahdollisia kohteita on useita, ne sopivat esimerkiksi veneisiin ja työkoneisiin (laminoitu ja karkaistu lasi). Palonsuojalasi kestää kuumuutta. Lasi ei myöskään kuumuudesta rikkoonnu. Se eristää myös lämmön siirtymistä viereiseen tilaan. Palonsuojalasien kohteet ovat mm. palo-osastoivat seinät ja ovet, ikkunat ja varauloskäynnit.

Eristyslasit eli lämpölasit
Eristyslasi on lasielementti jossa kaksi tai useampi lasilevy on liitetty ilmatiiviisti yhteen. Eristyslasista käytetään myös nimitystä lämpölasi. Käyttökohteet ovat samat kuin muissakin, silloin kun lasilta vaaditaan lämmöneristystä.

Ota yhteyttä!

Eristyslasit, Ikkunalasit, Ikkunalasitus, Kaidelasit, Lasiliike, Lasiovet, Lasipalvelu, Lasit, Lasit mittatilaustyönä, Liukuovet, Lämpölasit, Mittatilaus lasitus, Ovilasitus, Palonsuojalasit, Peililiukuovet, Peilit, Sisustuslasit, Terassilasit, Tilanjakoliukuovet, Turvalasit.

Salon Lasikeskus Ay Salitunkatu 6,24100 Salo

Yhteystiedot

Kiire- ja hätätilanteissa
0400 530 352

Avoinna

  • Ma-Pe

Palvelemme paikallisesti