Sähköliike, Sähköasennukset, Sähköurakointi

Sähkötoimisto Lehto Ky

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Sähkötoimisto Lehto on vuonna 1995 perustettu sähköliike. Tarjoamme sähköurakointia sekä muita sähköalan töitä Lappeenrannassa ja ympäristökunnissa. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 1004618-4
Sähköasennukset, Sähköasennus, Sähkömies, Sähköliike, Sähköurakointi, Sähkösaneeraus, Sähköautojen latauspisteet, Aurinkosähköjärjestelmät, Ilmalämpöpumpun asennus, Turvajärjestelmät
Lappeenranta, Taipalsaari, Luumäki, Savitaipale, Lemi, Imatra, Ruokolahti, Parikkala, Rautjärvi, Etelä-Karjala


Sähkötoimisto Lehto tarjoaa sähköurakointia sekä muita sähköalan töitä Lappeenrannassa ja ympäristökunnissa

Paikallinen sähköliike Lappeenrannassa on valmiina palvelemaan. Hoidamme sähköasennukset niin rivi-, kerros- ja omakotitaloihin kuin liiketiloihinkin. Teemme urakoita yrityksille isoista rakennuskohteista alkaen pienempiin asennuksiin sekä yksityishenkilöille tarpeen mukaan.

Sähköasennukset ja ATK-asennus
Kokeneet sähköasentajamme tekevät ammattitaidolla kaikki vaadittavat sähkö- sekä ATK-asennukset ja tietoverkot kohteessasi.

Murtohälytysjärjestelmät
Asennamme kodin ja yritysten murtohälytysjärjestelmät oikeaoppisesti ja toimintavarmasti.

Ovipuhelinjärjestelmät
Asennamme ovipuhelimet uudiskohteisiin ja teemme vanhojen järjestelmien uudistustöitä.

Aurinkosähköjärjestelmät
Asennamme aurinkosähköjärjestelmät kustannustietoisille asiakkaille. Toimitamme isot ja pienet aurinkovoimalat joko akustopohjaisena tai sähköverkkoon liitettyinä malleina.

Ilmalämpöpumput
Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas vaihtoehto kodin lämmityksen tueksi ja antaa kesällä mukavuutta asumiseen. Asentajillamme on pätevyys kylmälaiteasennuksiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa!

ATK-asennukset, ATK-asennus, Aurinkosähköjärjestelmän asennus, Aurinkosähköjärjestelmät, Aurinkosähkön asennus, Elfin, Ilmalämpöpumpun asennus, Ilmalämpöpumput, Korjausrakentaminen, Murtohälytin, Murtohälytysjärjestelmät, Ovipuhelimen asennus, Ovipuhelimet, Ovipuhelinjärjestelmät, Sähköasennukset, Sähköasennus, Sähköautojen latauspisteet, Sähköauton latauspisteen asennus, Sähköliike, Sähkömies, Sähköpalvelu, Sähkösaneeraus, Sähköurakointi, Saneerausrakentaminen, Tietoverkon rakentaminen, Turvajärjestelmät.

Sähkötoimisto Lehto Ky Karjalantie 25,53300 Lappeenranta

Yhteystiedot

Jari Lehto
toimitusjohtaja
040 545 2430

Palvelemme paikallisesti