Saaristorakentaminen, puunkaato ja metsäurakointi

Ruffen Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Tarjoamme kokonaisratkaisut maanrakennukseen ja metsätöihin sekä rakennuspaikkojen valmisteluun ja viimeistelyyn niin mantereella, kuin saaristotyönäkin. Kalustoomme kuuluvat kuorma-autot ja kaivinkoneet sekä teemme merikuljetusta. Tarjoamme urakoinnit myös avaimet käteen palveluina. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 3302583-7
Puunkaato, Metsätyöt, Metsäurakointi, Saaristorakentaminen, Merikuljetus, Kiviainekset, Kaivinkoneurakointi
Siltakylä, Pyhtää, Loviisa, Kotka, Kouvola, Hamina, Miehikkälä, Virolahti, Askola, Lapinjärvi, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Sipoo, Kymenlaakso, Itä-Uusimaa


Maanrakennus- ja metsätyöurakointia Kymenlaakson ja itäisen Uudenmaan alueella -myös saaristossa

Tarjoamme kokonaisratkaisut maanrakennukseen ja metsätöihin sekä rakennuspaikkojen valmisteluun ja viimeistelyyn niin mantereella, kuin saaristotyönäkin. Kalustoomme kuuluvat kuorma-autot ja kaivinkoneet. Tarjoamme urakoinnit myös avaimet käteen palveluina. Urakoinnit suoritetaan urakkatyönä tai tuntiveloituksena.

Yrityksemme toimintaperiaate on työskennellä aina asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Usein löydämmekin toimivan kokonaisratkaisun urakan hoitamiseksi, vaikka esimerkiksi saaristorakentamisessa teknisiä haasteita riittää. Hoidamme työt tehokkaasti asianmukaisella kalustolla ja kattavalla kokemuksella. Asiakastyytyväisyys varmistetaan urakan päätteeksi yhteisellä loppukatselmuksella.

Saaristorakentaminen
Suoritamme saaristorakentamisen valmistelutyöt sisältäen puunkaadot, tienrakentamisen, rakennuspaikan valmistelutyöt, rakennustarvikkeiden ja tavaroiden toimituksen rakennuspaikalle sekä tontin viimeistelytyöt. Kirvesmiehen, sähkömiehen ja putkimiehen työt onnistuvat yhteistyökumppaneidemme kautta. Hoidamme lisäksi kokonaisuuden suunnittelun ennen urakoinnin alkamista. Urakoinnit suoritetaan urakkatyönä tai tuntiveloituksena.

Puunkaato
Yksittäisistä pihapuista, isompiin kokonaisuuksiin. Pystymme tarjoamaan "avaimet käteen" palveluja sisältäen puiden kaadot, karsimisen, puiden ja hakkuutähteiden ajon tien varteen poiskuljetusta tai haketusta odottamaan. Tarvittaessa myös kantojen nostot maasta ja niiden poisvienti saadaan hoidettua tehokkaasti. Tarjoamme myös konsultointipalveluja koskien pihapuiden kaatoa.

Kaivinkoneurakointi
Teemme kaivinkoneurakat pelloilla, pihoilla, rakennustyömailla, teillä ja metsissä. Kalustoomme kuuluvat kuorma-autot ja kaivinkoneet, joilla työt sujuvat tehokkaasti. Saaristorakentamista tarjoamme vahvalla ammattitaidolla.

  • Jätevesijärjestelmien asennus
  • Salaoja-, ja sadevesi putkien asennustyöt
  • Rakennuspaikkojen valmistelutyöt
  • Pihojen muutos- ja viimeistelytyöt

Kiviainekset ja maa-ainekset
Saat meiltä maa- ja kiviaineksia toimitettuna.

  • Kalliomursketta ja kalliosepeliä
  • Nurmikkomultaa ja istutusmultaa
  • Rantahiekkaa
  • Pintamaa
  • Täytesora
  • Kivi

Yrityksellämme on voimassa-olevat vastuuvakuutukset kaivinkone työlle sekä puunkaato työlle. Kuljetustyössä meillä on voimassa-olevat liikennevakuutukset ja liikenneluvat.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa!

Hakkuutähteiden ajo tien varteen, Istutusmulta, Jätevesijärjestelmän asennus, Kaivinkoneurakointi, Kalliomurske, Kalliosepeli, Kivi, Kiviainekset, Kiviaineskuljetus, Mökin rakentaminen, Mökin rakentaminen saaristoon, Maa-ainekset, Maa-aineskuljetus, Maanrakennus, Maanrakennusurakointi, Maisemointikivi, Merikuljetukset, Merikuljetus, Merikuljetusta, Metsätyökone, Metsätyöt, Metsätyöt mönkijällä, Metsätyöt talvella, Metsätyöurakointi, Metsäurakointi, Multa, Nurmikkomulta, Oikeaoppinen puunkaato, Ongelmapuiden kaadot, Ongelmapuun kaato, Pihan muutostyöt, Pihan viimeistelytyöt, Pintamaa, Puiden ajo tien varteen, Puiden kaato, Puiden karsiminen, Puunkaato, Puunkaato hinta, Puunkaato kotitalousvähennys, Puunkaato omalta tontilta, Puunkaato vastuuvakuutus, Rakennuspaikan valmistelutyöt, Rantahiekka, Saaristorakennus, Saaristorakentajat, Saaristorakentaminen, Saaristotyöt, Saaristourakointi, Sadevesiputkien asennustyöt, Salaojaputkien asennustyöt, Singeli, Täytesora, Tienrakentaminen, Tontin viimeistelytyöt.

Ruffen Oy Tuuskintie 166,49220 Siltakylä

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti