Jätteen käsittely ja kierrätys

RS Kierrätys Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

RS Kierrätys vastaanottaa sekä kierrättää rakennus- ja purkujätteitä sekä erilaisia puupohjaisia jätteitä, kuten purkupuuta, metsätähteitä, kantoja ja risuja. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä niin suurien kuin pienempienkin jätemäärien käsittelyssä. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 3247137-6
Betonijäte, Rakennusjäte, Kierrätyspuu, Energiajäte, Purkujäte, Purkupuu, Muovijäte, Metalliromu
Kouvola, Kotka, Lahti, Luumäki, Hamina, Iitti, Lapinjärvi, Anjalankoski, Elimäki, Jaala, Kuusankoski, Valkeala


Vastuullinen jätteen käsittely ja kierrätys, luotettavasti ja ammattitaidolla

RS Kierrätys vastaanottaa sekä kierrättää rakennus- ja purkujätteitä sekä erilaisia puupohjaisia jätteitä, kuten purkupuuta, metsätähteitä, kantoja ja risuja. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä niin suurien kuin pienempienkin jätemäärien käsittelyssä.

Betonijäte
Vastaanotamme betonijätettä sekä tiilijätettä toimipisteessämme. Betonijätteellä tarkoitetaan rakennustyömailta tai purkukohteista syntyvää puhdasta betoni- tai tiilijätettä. Betonijäte ei saa sisältää asbestia. Emme vastaanota vaarallista jätettä.

Rakennusjäte
Rakennusjätettä syntyy remontoinnissa, purkamisessa ja rakentamisessa. Rakennusjäte ei saa sisältää asbestia. Emme vastaanota vaarallista jätettä. Rakennusjäte ei saa sisältää kyllästeitä.

Kierrätyspuu
Kierrätyspuun avulla saadaan rakennus- ja saneerauskohteissa syntyvästä puujätteestä puupolttoainetta. Trukkilavat ja puiset huonekalut ovat myös kierrätettäviä. Puujäte ei saa sisältää kyllästeitä.

Energiajäte
Muovit ja muovituotteet, likaiset paperit, pahvit ja kartongit, styroksi, polyuretaani ja vaahtomuovi ovat kaikki kierrätettävää energiajätettä.

Risut ja kannot
Oksat, risut ja kannot sekä puutarhan pensaiden rangat ja joulukuuset ovat kierrätettäviä.

Metsätähteet ja energiapuu
Aines voi olla erilaista rankapuuta sekä hakkuujätettä.

Otamme jätettä vastaan myös yksityisasiakkailta etukäteen sovittuna.

Soita ja sovi toimitus!

Betonijäte, Betonijäte vastaanotto, Energiajäte, Energiajäte vastaanotto, Energiapuun vastaanotto, Hakkuujäte, Huonekalujen kierrätys, Huonekalujen vastaanotto, Kaakeli jäte, Kantojen vastaanotto, Kierrätyspuu, Kierrätyspuu vastaanotto, Laattajäte, Metallin vastaanotto, Metalliromu, Metsätähteiden vastaanotto, Muovijäte, Muovijätteen vastaanotto, Peltiromu, Polyuretaani jäte, Polyuretaani vastaanotto, Purkujäte, Purkujäte vastaanotto, Purkupuu, Purkupuu vastaanotto, Rakennusjäte, Rakennusjäte vastaanotto, Remonttijäte, Remonttijäte vastaanotto, Risujen vastaanotto, Teollisuusjäte, Teollisuusjäte vastaanotto, Tiilijäte, Tiilijäte vastaanotto, Tuhottavan paperin vastaanotto, Vaahtomuovi jäte.

RS Kierrätys Oy Kontiontie 4,45610 Koria

Yhteystiedot

Niklas Salmi
Toimitusjohtaja
040 417 3087
Jonna Pakkanen
Vastaanotot ja jäteraportit
041 314 2171

Palvelemme paikallisesti