Maalit, Automaalit, Teollisuusmaalit, Maalikauppa

Röyskö Oy

Arvosana: 5/5 (yhteensä 2 arvostelua).

Röyskö Oy, jonka monet tuntevat paremmin nimellä "Röyskön maalikauppa", on vuonna 1987 perustettu maalien ja maalaukseen liittyvien tuotteiden vähittäis- ja tukkukauppa. Tarjoamme markkinoiden parhaiden tuotteiden lisäksi asiantuntevaa ja ammattitaitoista palvelua. Tervetuloa!

Y-tunnus: 0661996-3
Maalit, Automaalit, Teollisuusmaalit, Pinnoitteet, Maalikauppa, Maaliliike
Lappeenranta, Imatra, Joutseno


Maalit, tarvikkeet ja laitteet vaativiin maalausurakoihin

Röyskö tarjoaa asiantuntevan ja ammattitaitoisen palvelun lisäksi markkinoiden parhaat tuotteet, laitteet ja välineet. Alan uutuudet otetaan aina ensin koekäyttöön omassa maalaamossa, joten tiedämme täsmälleen myymiemme tuotteiden ominaisuudet päivittäisen käytännön kokemuksen perusteella. Myymme vain tuotteita, jotka olemme itse todenneet toimiviksi.

Asiantuntevaa palvelua
Ostoksille tullessasi asiantuntijamme suosittelevat laadukkaasta tuotevalikoimasta tarpeeseesi parhaiten sopivat tuotteet ja välineet, jonka lisäksi saat tarvittaessa selkeät ohjeet ja vinkit tuotteiden käytöstä. Varsinkin uutuustuotteissa sekoitussuhteet, kuivumisajat ja laitteiden käyttöohjeet vaihtelevat merkistä ja mallista riippuen – ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee mielellään myös kokeneempia käyttäjiä.

Kattava tuotevalikoima
Kattavasta valikoimastamme löytyy mm. PPG-automaalit, Nor-Maali teollisuusmaalit ja pinnoitteet sekä Eskaro-rakennusmaalit. Saat saman katon alta kaikki auto- ja teollisuusmaalaukseen tarvittavat maalit, välineet ja tarvikkeet. Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy suoraan hyllystä, tilaamme sen sinulle. Kattavan yhteistyökumppaneidemme verkoston ansiosta asiakkaillamme on yksi Suomen laajimmista ammattikäyttöön tarkoitettujen maalaustarvikkeiden valikoimista käden ulottuvilla.

Myymälämme Joutsenon Asentajantiellä on sijainniltaan erinomainen myös raskaammalla kalustolla liikuttaessa. Pääset ajamaan vaikka suoraan pihaan.

Tervetuloa palveltavaksi!

Automaalauskone, Automaalit, Eskaro rakennusmaalit, Kaakelit, Maalauslaitteet, Maalausruisku, Maalaustarvikkeet, Maalausvälineet, Maalikauppa, Maaliliike, Maaliruisku, Maalit, Nor-maali teollisuusmaalit, Pinnoitteet, Pohjamaali, PPG automaalit, Rakennusmaalit, Tapetit, Teollisuusmaalit.

Röyskö Oy Asentajantie 2,54100 Joutseno

Yhteystiedot

Sami Röyskö
040 540 1158
Tuomas Röyskö
0400 66 0004

Avoinna

  • Ma-Pe

Palvelemme paikallisesti