Kattavat siivouspalvelut yksityisille sekä yrityksille

Ri-Pi Siivouspalvelu Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Ri-Pi Siivouspalvelu Oy tarjoaa kattavat siivouspalvelut yksityisille asiakkaille sekä yrityksille Heinolasta käsin koko Keski-Suomen alueella. Meidät tunnetaan paikallisesti laadukkaasta työnjäljestämme sekä täsmällisestä toiminnastamme. Tutustu palveluihimme ja pyydä meiltä tarjous tarvitsemallesi siivouspalvelulle!

Y-tunnus: 3266099-4
Siivouspalvelu, Siivous, Siivousfirma, Kotisiivous, Muuttosiivous, Kalmasiivous, Kuolinsiivous, Rakennussiivous, Toimistosiivous, Ikkunanpesu
Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki, Sysmä, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Tuusula, Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Sipoo, Keski-Suomi, Päijät-Häme, Keski-Uusimaa, Itä-Uusimaa


  • Ri-Pi Siivouspalvelu Oy #1

Luotettavaa siivousta Heinolasta koko Keski-Suomen alueella

Ri-Pi Siivouspalvelu Oy tarjoaa luotettavaa siivousta Heinolasta käsin koko Keski-Suomen alueelle. Yrityksemme on perustettu 2017 ja työllistää jo 26 siivoojaa. Vuosien toimintamme aikana olemme tulleet tunnetuksi erinomaisesta työnjäljestä ja palveluiden tuottamisesta aina ajallaan.

Peruspesut
Valitsemme perussiivoustemme siivousmenetelmät aina kohteen tarpeiden mukaan. Kosteat ja märät menetelmät sekä mekaaninen työ muodostavat usein suurimman osuuden siivouksesta. Peruspesut ovat määräajoin ja perusteellisesti suoritettavaa siivousta. Siivoukseen voi kuulua muun muassa pölyjen poisto imureilla ja pyyhkimällä sekä lattioiden pesu.

Suursiivoukset
Suursiivous on hyvä toteuttaa kerran tai kaksi vuodessa, jolloin kodin tai muun kiinteistön jokainen nurkka ja kaappi käydään tarkasti läpi. Suursiivous on viikkosiivousta isompi urakka, jossa otetaan huomioon paikat, joita ei tarvitse siivota viikoittain, mutta joihin kertyy likaa ja pölyä pidemmällä aikavälillä.

Ikkunanpesu
Me pesemme kotisi kaikki ikkunat kirkkaaksi ja putsaamme myös sälekaihtimet halutessasi. Ikkunatkin on hyvä pestä vähintään kerran vuodessa tai mahdollisesti kaksi, mikäli ympäristössä on vilkasta liikennettä. Me kartoitamme ikkunoiden pesuun käytettävän ajan ja teemme sinulle tarjouksen.

Vahaukset
Lattian vahaus on oiva keino saavuttaa kuluneempaankin lattiaan kestävä ja siisti pinta. Vahattu lattia on helpompi myös pitää puhtaana, sillä lika ei tartu siihen yhtä tiukasti. Vahaus suojaa lattiaa kulumiselta ja luo näyttävän pinnan.

Koronadesinfiointi
Koronan myötä desinfiointipalveluiden tarve on noussut huomattavasti. Desinfiointi voi olla hyvä suorittaa, jos altistumisesta tartunnalle on epäily esimerkiksi vierailun takia. Me suoritamme desinfioinnit tehokkaasti ja lyhyelläkin varoitusajalla.

Kalmasiivous eli kuolinsiivous
Olemme erikoistuneet kalmasiivouksiin eli kuolinpaikkojen siivouksiin sekä kuolinpesien tyhjennyksiin. Asunto, jonne ihminen on menehtynyt, täytyy siivota ammattilaisen toimesta. Ammattilainen käyttää siivoamiseen tarvittavia kemikaaleja ja minimoi asunnolle syntyvät vahingot.

Muuttosiivous
Helpota muuttoasi tilaamalla muuttosiivous ammattilaiselta. Muutto on jo itsessään raskas urakka, joten vanhan kotisi siivoamisen jättäminen meille voi keventää urakkaasi merkittävästi. Tällä tavalla voit myös varmistua siitä, että vuokranantaja on tyytyväinen asunnon kuntoon sen luovutushetkellä.

Rappujen pesut
Toteutamme kokonaisvaltaiset rappujen pesut. Raput ovat yritysten ja taloyhtiöiden käyntikortteja, sillä ne ovat tärkeässä asemassa luomassa ensivaikutelmaa. Kadulta sisään kantautuva hiekka ja pöly voivat myös aiheuttaa liukkautta ja synnyttää vaaratilanteita. Kun rappujen siisteydestä huolehditaan kunnolla, myös niiden käyttöikä pitenee.

Palvelemme yhtä lailla yksityisiä kuin yritysasiakkaitakin. Palvelumme kattavat peruspesut, ikkunanpesut, suursiivoukset, rakennussiivoukset, koronasiivoukset ja desinfioinnit. Ota yhteyttä laadukkaaseen siivousyritykseen ja kerro meille minkälaista siivousta tarvitset. Saat meiltä erinomaisen tarjouksen joko kertaluontoiselle siivoukselle tai sopimussiivoukselle!

Ota yhteyttä ja tilaa siivous!

Erikoissiivous, Ikkunanpesu, Juhlasiivous, Kalmasiivous, Kertasiivous, Kotipalvelu, Kotisiivous, Kuolinpaikan siivous, Kuolinpesän siivous, Kuolinsiivous, Lattian vahaus, Liiketilan siivous, Mökkisiivous, Muuttosiivous, Myymäläsiivous, Peruspesu, Perussiivous, Porrassiivous, Raivaussiivous, Rakennussiivous, Rappukäytävän pesu, Rapun siivous, Remonttisiivous, Ruokapalvelu, Siivooja, Siivous, Siivousapu, Siivousfirma, Siivouspalvelu, Sopimussiivous, Suursiivous, Tilojen desinfiointi, Toimistosiivous, Toimitilasiivous, Ylläpitosiivous.

Ri-Pi Siivouspalvelu Oy Pajuniementie 45,19950 Luhanka

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti