Rengasliike, Kesärenkaat, Talvirenkaat, Rengastyöt, Rengashotelli

Rengas Ketola Oy

Arvosana: 5/5 (yhteensä 1 arvostelu).

Rengas Ketola on vuonna 1981 perustettu yksityinen sitoutumaton rengasliike. Tarjoamme hyvän valikoiman renkaita ja vanteita suoraan varastosta sekä asennukset aikaa varaamatta. Ota yhteyttä tai poikkea paikan päälle!

Rengasliike, Kesärenkaat, Talvirenkaat, Rengastyöt, Rengashotelli • Y-tunnus: 2543920-4
Somero, Marttila, Paimio, Koski Tl, Salo, Suomusjärvi, Halikko, Kuusjoki, Pertteli, Muurla, Perniö, Särkisalo, Kisko, Kiikala


  • Rengas Ketola Oy #1

Renkaat - Vanteet - Rengastyöt

Rengas Ketola on vuonna 1981 perustettu yksityinen sitoutumaton rengasliike. Yrityksemme vahvuutena on aina ollut edulliset hinnat ja joustava palvelu. Tarjoamme hyvän valikoiman renkaita ja vanteita suoraan varastosta sekä asennukset aikaa varaamatta.

Valikoimaamme kuuluvat mm. henkilö-, maasto- ja pakettiautojen renkaat, vanteet ja niihin liittyvät oheistarvikkeet sekä maatalousrenkaat.

Renkaat
Varastossamme on laaja valikoima renkaita henkilöautoihin, pakettiautoihin ja maastureihin. Meiltä myös traktorien ja muiden maatalouskoneiden renkaat sekä rengastyöt. Valikoimissamme muun muassa: KUMHO, NOKIAN, MICHELIN, HANKOOK, GOODYEAR, LANDSAIL, SAILUN, BFGoodrich ja Sava renkaita.

Myymme erinä myös monia muita merkkejä. Kysy!

Rengashotelli
Henkilöautot:
Renkaiden säilytys + Pesu (sis. vakuutuksen) = 35,00 €/kausi
Renkaiden säilytys + Renkaiden vaihto + Pesu = 55,00 €
Pakettiautot:
Renkaiden säilytys + Pesu (sis. vakuutuksen) = 35,00 €/kausi
Renkaiden säilytys + Renkaiden vaihto + Pesu = 65,00 €

Kun tarvitset asiantuntemusta rengasasioissa, ota yhteyttä!

Alumiinivanteet, Henkilöauton renkaat, Kesärenkaat, Maastoauton renkaat, Maatalousrenkaat, Nurmikkorenkaat, Pakettiauton renkaat, Pienrenkaat, Rengashotelli, Rengasliike, Rengastyöt, Renkaat, Talvirenkaat, Teräsvanteet, Vanteet.

Rengas Ketola Oy Kaukolankuja 1, 25360 Pertteli

Yhteystiedot

Avoinna

  • Ma-Pe

Palvelemme alueellisesti