Maatalousrakentaminen, Maatilarakentaminen

Rakennussuunnittelu E.Löf

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Tarjoamme luotettavaa ja riippumatonta rakennussuunnittelua. Olemme kokonaisvaltainen rakennusalan suunnittelu- ja konsulttitoimisto, jonka toimialana on lähinnä maatalousrakentamisen sekä maatilarakentamisen suunnittelu- ja konsulttipalvelut. Ota yhteyttä ja kerro minkälaisia rakennussuunnittelun palveluja tarvitset!

Y-tunnus: 1877463-7
Pääsuunnittelija, Parsinavetta, Rakennussuunnittelu, Pääpiirustukset, Rakennuskonsultointi, Maatalousrakentaminen, Maatilarakentaminen
Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi


  • Rakennussuunnittelu E.Löf #1

Osaavaa maatalousrakentamista pitkällä kokemuksella

Rakennussuunnittelu E. Löf on maatalousrakentamisen kokenut ja luotettavasti toimiva asiantuntija. Yritys on erikoistunut maatalousrakennussuunnitteluun ja -konsultointiin. Yritykseni yhteistyökumppanien kautta sinun on mahdollisuus saada kokonaisvaltaisesti kaikki erikoissuunnittelun, kuten rakenne- ja LVI-suunnittelun, palvelut sekä maaperätutkimukset. Lisäksi kauttani hoituvat ympäristö- ja rakennusluvat kätevästi kuntoon.

Rakennussuunnittelu E. Löfin toimipiste sijaitsee Tervolassa, mutta yritys palvelee koko Suomen alueella, aina Forssasta Keski-Pohjanmaan kautta Ivaloon asti. Maatalousrakentamisen suunnittelu- ja konsultointitöitä olen tehnyt erityisesti pohjoisessa Suomessa.

Tuotantorakentamista tarpeidesi mukaan
Rakennussuunnittelu E. Löf tekee uudisrakennus-, peruskorjaus- ja laajennussuunnitelmia. Työn kohteisiin kuuluvat muun muassa:

  • lypsykarjapihatot
  • parsinavetat, laajennukset ja peruskorjaukset
  • emolehmä- ja lihakarjakasvattamot
  • varastot ja hallit
  • lämpökeskukset
  • laakasiilot, lietesäiliöt ja lantalat.

Etsin aina maatilayrittäjän tuotantotarpeisiin parhaiten sopivia, nykyaikaisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Otan suunnittelussa tarkkaan huomioon tilan erikoisvaatimukset, jotta päästään onnistuneeseen lopputulokseen.

Yritykseni palveluihin kuuluu myös asuntorakentaminen. Otan mielelläni vastaan omakotitalojen sekä muiden rakennusten suunnittelu- ja konsultointitöitä. Palvelen pitkän työkokemuksen tuomalla tietotaidolla niin yksityisasiakkaita kuin yrityksiäkin. Panostan aina asiakastyytyväisyyteen ja joustavaan palveluun. Jokainen suunnittelutyöni alkaa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kuuntelemisesta.

Kerron mielelläni lisää rakennussuunnittelun ja -konsultoinnin kattavista palveluistani!

Asuntorakentaminen, Emolehmä kasvattamo, Hallin suunnittelu, Hallirakentaminen, Jätevesijärjestelmäsuunnitelmat, Karjarakennus, Kuntoarviot, Kuntotarkastus, Kustannusarviot, Lämpökeskuksen konsultointi, Lämpökeskuksen suunnittelu, Laajennussuunnitelma, Laakasiilon konsultointi, Laakasiilon suunnittelu, Lantalan konsultointi, Lantalan suunnittelu, Lietesäiliön konsultointi, Lietesäiliön suunnittelu, Lihakarja kasvattamo, Lypsykarjapihatto, Mökin rakentaminen, Maatalousrakennuskonsultointi, Maatalousrakennussuunnittelu, Maatalousrakentaminen, Maatilarakentaminen, Omakotitalon rakentaminen, Pääpiirustukset, Pääsuunnittelija, Parsinavetta, Pelastussuunnitelmat, Peruskorjaussuunnitelma, Rakennusaikataulutus, Rakennuskonsultointi, Rakennusluvat, Rakennussuunnittelu, Rakennusvalvonta, Rakennusvirheen asiantuntijalausunto, Rakennusvirheen raportointi, Rakennusvirheen selvittäminen, Rakennusvirheen tarkastus, Rakennusvirheen todentaminen, Rakennusvirheiden ja vaurioiden selvittäminen, Rakennusvirheiden tarkastus ja raportointi, Rakennusvirheiden todentaminen ja asiantuntijalausunnot, Tuotantorakentaminen, Urakoitsijoiden välitys, Urakoitsijoiden valinta, Vapaa-ajan asunnon rakentaminen, Varaston suunnittelu, Vastaavan työnjohtajan palvelut, Vaurioiden selvittäminen, Ympäristöluvat.

Rakennussuunnittelu E.Löf Nelostie 3890,95355 Koivu

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti