Hirsitalo, Hirsimökki, Hirsirakentaminen

Rakennuspalvelu Tähtinen Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Rakennuspalvelu Tähtinen Oy on palveleva, ammattitaitoinen ja luotettava rakentaja Varsinais-Suomessa. Erikoisosaamistamme on hirsirakentaminen, mutta teemme myös muita remontointi- ja rakennustöitä. Toteutamme uudisrakennusprojektit joko muuttovalmiiksi, säältä suojaan -pakettina tai sisustusvalmis-vaihtoehtona. Ota yhteyttä!

Hirsitalo, Hirsimökki, Hirsirakentaminen, Hirsitalon rakentaminen, Rakennusliike • Y-tunnus: 2891001-4
Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa


  • Rakennuspalvelu Tähtinen Oy #1

Laadukkaat hirsirakennukset joustavasti ja vaivattomasti ammattilaisten valmistamana

Rakennuspalvelu Tähtinen Oy palvelee yksityisiä ja yrityksiä, kun tarvitset hirsirakentamisen ammattilaista. Teemme laadukkaita hirsitaloja, mökkejä, loma-asuntoja sekä omakotitaloja, myös pitkästä tavarasta.

Tarjoamme erilaiset hirsirakennukset, kuten hirsitalot ja hirsimökit, alusta loppuun asti toteutettuna asiakkaan halun ja tarpeen mukaisesti. Kun valitset meidät toteuttamaan rakennusunelmasi, voit luottaa toimitusvarmuuteen, huolelliseen työjälkeen sekä kustannustehokkuuteen. Annamme aina parasta mahdollista rakennusalan palvelua asiakkaillemme.

Toimimme pääasiassa Varsinais-Suomen alueella, mutta voit kysyä tarjousta muualtakin päin Suomea. Olemme ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen yritys, työntekijöillämme on pitkä kokemus ja vankka osaaminen alalta, olemme valmistaneet useita kohteita isommalle asiakasyritykselle.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan tilanteenne mukainen tarjous!

Hirsimökin rakentaminen, Hirsimökki, Hirsirakennus, Hirsirakentaminen, Hirsitalo, Hirsitalon rakentaminen, Hirsityöt, Rakennusliike, Rakennuspalvelu.

Rakennuspalvelu Tähtinen Oy Vehmalaistentie 412, 23100 Mynämäki

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti