Kuntokartoitus, Kuntoarvio, Kuntotarkastaja

Rakennuspalvelu M. Liedes Ky

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Olemme asuntokauppojen yhteydessä tehtävien rakennusten kuntotarkastuksiin sekä vaurioselvityksiin erikoistunut yritys. Toimimme Pohjois-Pohjanmaan eteläosissa sekä sopimuksesta myös kauempana. Olemme ammattitaitoinen ja kokenut toimija, joka palvelee sinua niin suppeissa kuin laajoissa kuntotarkastuksissa. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 1073222-1
Kuntotarkastus, Kuntokartoitus, Kuntoarvio, Kuntotarkastaja, Rakennustarkastus, Vaurioselvitys, Rakennustutkimus
Haapavesi, Haapajärvi, Kärsämäki, Nivala, Oulainen, Raahe, Siikalatva, Ylivieska, Alavieska, Pyhäjärvi, Reisjärvi, Sievi, Pyhäntä, Kalajoki, Merijärvi, Pyhäjoki


Asuntojen ja omakotitalojen kuntotarkastukset

Rakennuspalvelu M. Liedes Ky on tarjonnut ammattimaista palvelua vuodesta 1997 saakka. Yrityksen vastuuhenkilönä on toiminut yrityksen perustamisesta saakka rakennusmestari Markus Liedes, jolla on 35 vuoden kokemus rakennusalalta. Markus Liedes on saanut asuntokaupan kuntotarkastajan eli AKK-koulutuksen ja hän on asuntokaupan auktorisoitu kuntotarkastaja. Liedes on tehnyt asuntokaupan kuntotarkastuksia vuosien varrella noin 1000 kappaletta. Lisäksi hän on toiminut lukuisissa eri kohteisiin liittyvissä riitatapauksissa puolueettomana teknisenä asiantuntijana.

Laadukkaat kuntotarkastukset
Toimitamme kuntotarkastukset sujuvasti ja ammattitaidolla. Meillä on 35 vuoden kokemus rakennusalalta ja olemme suorittaneet asuntokaupan kuntotarkastuksia vuosien varrella noin 1000 kappaletta.

Kuntotarkastus kertoo rakennuksen riskipaikoista ja virheistä, jotka voidaan havaita pintatarkastuksessa. Rakennuksen kuntotarkastuksen tilaajana voi toimia esimerkiksi rakennuksen tai asunnon omistaja tai ostaja. Kuntotarkastuksen laajuus sovitaan kustannuksineen ennen tarkastuksen suorittamista. Kuntotarkastus tilataan useimmiten asuntokaupan yhteydessä, mutta kuntotarkastus antaa lisäksi hyvän pohjan myös mahdollisen peruskorjauksen suunnitteluun.

Rakennuspalvelu M. Liedes Ky suorittaa asunnon tai omakotitalon kuntotarkastuksen yhteydessä rakennetarkastuksia, kuten vaurio- ja hajuhaittaselvityksiä. Epämiellyttäviltä yllätyksiltä voidaan välttyä suorittamalla kuntotarkastus jo ennen rakennuksen peruskorjauksen suorittamista. Omakotitalon peruskorjausten suunnittelujen yhteydessä hoidamme kaikki tähän tarvittavat selvitykset. Vahinkojen sattuessa teemme myös vakuutusyhtiöiden vesivahinkotarkistuksia.

Muuta huomioitavaa ennen tarkastusta:

  • Pesu- ja saunatilojen pintoja ei tulisi käyttää n. 24 h ennen tarkistusta.
  • Salaojien tarkistuskaivojen kannet kaivetaan esille sekä varmistetaan avautuminen.
  • Järjestetään vesikatolle turvalliset tikkaat sekä pääsy ullakkotiloihin.
  • Avataan valmiiksi mahdollinen alapohjan tarkistusluukku (tuulettuva alapohja).
  • Kohteesta otettuja valokuvia tullaan liittämään lausuntoon.
  • Kuntotarkastus tehdään yhdellä käyntikerralla niillä edellytyksillä, mitkä tarkistushetkellä vallitsevat.

Toimimme Haapavedellä sekä Pohjois-Pohjanmaan eteläosissa. Sopimuksesta tulemme tekemään rakennusten kuntotarkastukset myös kauemmaksi.

Ota yhteyttä!

AKK-kuntotarkastaja, AKK-tarkastaja, Asunnon kuntotarkastus, Asuntokaupan kuntotarkastaja, Hajuhaitan selvittäminen, Hajuhaitan selvitys, Hajuhaittaselvitys, Homekartoitus, Homemittaus, Kosteusmittaus, Kosteustutkimus, Kuntoarvio, Kuntokartoitus, Kuntotarkastaja, Kuntotarkastus, Omakotitalon kuntotarkastus, Rakennuksen kuntotarkastus, Rakennustarkastus, Rakennustutkimus, Vaurioselvitys, Vesivahinkomittaus, Vesivahinkotarkastus.

Rakennuspalvelu M. Liedes Ky Metsärannantie 50,86600 Haapavesi

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti