Puurunkoinen halli

Rakennuspalvelu Bomberg Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Rakennamme puurunkoisia halleja asiakkaiden toiveiden mukaan. On kyseessä sitten elementtihalli tai puurunkoinen niin kaikki käy. Meidän erikoisosaamistamme ovat puurunkoiset hallit. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 2963681-1
Puurunkoinen halli, Puurakenteinen halli, Puuelementtihalli, Uudisrakentaminen, Saneerausrakentaminen, Huoneistoremontit, Talon rakentaminen, Teollisuushallin rakentaminen
Lapinjärvi, Porvoo, Sipoo, Loviisa, Pyhtää, Askola, Pukkila, Myrskylä, Mäntsälä, Pornainen, Kotka


Puurunkoiset hallit

Rakennamme uutta, remontoimme vanhaa!

Puurunko antaa rakennukselle lujuutta ja kestävyyttä. Puurakenteinen halli on näin ollen näin ympäristöystävällinen valinta, puu kun on uusiutuva materiaali. Hallin runko valmistetaan valmistetaan korkealaatuisesta puusta, joka on käsitelty kestämään sään vaihtelut.

Puurunkoinen halli voidaan rakentaa eri kokoisiksi ja muotoisiksi tarpeidenne mukaan. Rakennus voi sisältää yhden suuren avoimen tilan tai useita pienempiä tiloja, jotka on jaettu seinillä. Hallissa voi olla myös erilaisia tiloja, kuten toimistoja, varastoja tai työpajoja. Puurakenteinen halli on monikäyttöinen rakennus, jota voidaan käyttää moniin tarkoituksiin. Se soveltuu mainiosti esimerkiksi teollisuuskäyttöön, varastointiin sekä huoltotilaksi.

Muut palvelut:

  • Saneeraus- ja uudisrakentaminen
  • Kuntotarkastus
  • Teollisuushallien rakentaminen ja saneeraaminen
  • Omakotitalojen rakentaminen, huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit

Ota yhteyttä!

Hallin puurunko, Huoneistoremontit, Huoneistoremontti, Kuntotarkastukset, Kuntotarkastus, Kylpyhuoneremontit, Kylpyhuoneremontti, Mökin kuntotarkastus, Maarakennustyöt, Omakotitalon kuntotarkastus, Omakotitalon rakentaminen, Perustukset, Puuelementtien valmistus, Puuelementtihalli, Puurakenteinen halli, Puurunkoinen halli, Saaristorakentaminen, Sadevesijärjestelmät, Salaojaremontti, Saneerausrakentaminen, Talon rakentaminen, Teollisuushallin rakentaminen, Teollisuushallin saneeraaminen, Uudisrakentaminen, Vanhan talon saneeraus.

Rakennuspalvelu Bomberg Oy Sähkökuja 2,07700 Loviisa

Yhteystiedot

Avoinna

  • Ma-Pe

Palvelemme paikallisesti