Uudisrakentaminen, Remontointi, Kirvesmies

Rakennusliike Heikki Juuso

Arvosana: 4.3/5 (yhteensä 10 arvostelua).

Kirvesmies palvelee Tunturi-Lapissa. Rakennamme ja saneeraamme Enontekiöllä, Kolarissa, Muoniossa ja Kittilässä. Kanssamme toteutat haaveesi niin uudesta omakotitalosta, loma-asunnosta, huvilasta kuin asunnon remontista. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Y-tunnus: 1083945-9
Uudisrakentaminen, Omakotitalon rakentaminen, Kesämökin rakentaminen, Remontointi, Kirvesmies, Rakennusliike
Kolari, Muonio, Kittilä, Enontekiö, Ylläsjärvi


Uudisrakentaminen ja remontointi ammattitaidolla Tunturi-Lapissa - Kirvesmies Heikki Juuso

Tietoa, taitoa ja kokemusta kaikkeen rakentamiseen! Kanssamme omakotitalot, loma-asunnot ja kesämökit nousevat perustuksista harjakorkeuteen ja remonttityöt hoituvat alusta loppuun. Kirvesmies Heikki Juuso on alansa vankka ammattilainen, jonka osaamisalue on hyvin laaja. Perinteisen puurakentamisen lisäksi kauttamme saat tekijät esimerkiksi talon pohjarakentamisen ja LVIS-urakointiin.

Työskentelemme 3-5 rakentajan voimin kaikenlaisissa kohteissa Tunturi-Lapin alueella. Tartumme haasteisiin innokkaasti ja tavoitteenamme on aina viimeistä piirtoa myöten onnistunut rakennusprojekti – suunnittelusta toteutukseen. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että laadusta ei tingitä ja aikatauluista pidetään tiukasti kiinni. Meille jokainen työ on yhtä tärkeä, oli kyseessä sitten pieni pintaremontti tai hulppean huvilan pystyttäminen.

Rakennamme omakotitalot ja vapaa-ajan asunnot
Haaveiletko lomamökistä Lapissa? Suunnitteletko uuden omakotitalon rakentamista? Kirvesmies Heikki Juuso tekee uudisrakennustyöt vankalla osaamisella viimeistä piirtoa myöten. Rakennamme kaikki kohteet pohjatöistä lähtien siten, että kohde luovutetaan muuttovalmiina – oli kyse sitten talosta tai huvilasta. Kaikissa projekteissa kuuntelemme tarkasti toiveitasi ja teemme arkkitehdin kanssa saumatonta yhteistyötä koko urakan ajan. Tekijämme taitavat uudisrakentamisen kaikki työvaiheet. Teemme talojen pohjatyöt, pistämme seinät pystyyn ja hoidamme sisätilojen viimeistelyt. Yhteistyökumppaneidemme ansiosta meiltä onnistuu myös erikoisrakentaminen LVIS-urakoinnista sisustusrakentamisen mittatilaustöihin.

Helppoa uudisrakentamista
Rakentaminen sujuu kanssamme vaivattomasti, sillä huolehdimme myös urakkaan liittyvistä yksityiskohdista, kuten lupahakemuksista ja valvonnasta. Meiltä saatkin todellista avaimet käteen -uudisrakentamista, sillä sinun tehtäväksesi jää vain nauttia uudesta kiinteistöstäsi. Hoidamme muun muassa:

  • Rakennusurakoinnin
  • Rakennusvalvonnan
  • Suunnittelun
  • Lupahakemukset
  • Vastaavan mestarin palvelut

Reippaalla remontilla koti kuntoon
Kun kotisi kaipaa uusimista, kylpyhuoneesi remonttia tai keittiösi tuoretta ilmettä, pistää kirvesmies Heikki Juuso paikat kuntoon. Teemme niin pienet pintojen uusinnat kuin suuremmat saneerausurakat samalla tinkimättömällä ammattitaidolla. Käytämme kaikessa työssämme vain laadukkaimpia materiaaleja. Heikki Juuson tiimin tekemällä remontilla vaatimattomistakin lähtökohdista päästään tunturihuvilan tasoiseen mukavuuteen!

Kylpyhuoneremontit ja saunasaneeraukset
Peseytyminen on mukavaa puuhaa – etenkin jos kylpyhuone on kunnossa. Kirvesmies Heikki Juuso saneeraa Tunturi-Lapin alueella saunat ja pesuhuoneet kauniiksi sekä nykyajan vaatimuksia vastaaviksi. Märkätilojen remonteissa tekijän tulee aina olla ammattilainen, sillä osaamattomissa käsissä jopa vesivahinko on mahdollinen. Tekijämme ovat käyneet alan vaatimat koulutukset ja vaativissa kohteissa hyödynnämme kumppaneitamme, jotka taitavat suuremmatkin LVIS-urakat.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoa!

Huvilan rakentaminen, Keittiöremontti, Kesämökin rakentaminen, Kirvesmies, Kylpyhuoneremontti, Loma-asunnon rakentaminen, LVIS-urakointi, Omakotitalon rakentaminen, Perustukset, Pesuhuoneremontti, Puurakentaminen, Rakennusliike, Rakennuslupahakemukset, Rakennussuunnittelu, Rakennusurakointi, Rakennusvalvonta, Remontointi, Talon perustukset, Talon pohjarakentaminen, Uudisrakentaminen, Vastaava mestari, Vastaavan mestarin palvelut.

Rakennusliike Heikki Juuso Tirroniementie 3,95980 Ylläsjärvi

Yhteystiedot

Heikki Juuso

Palvelemme paikallisesti