Korjausrakentaminen, Uudisrakentaminen, Remonttityöt, LVI-urakointi

Rakennusliike Anres Oy

Arvosana: 3.2/5 (yhteensä 13 arvostelua).

Meillä on vankka kokemus erilaisista rakennusurakoista ja korjaustöistä. Palveluitamme ovat korjausrakentaminen, remontit ja uudisrakentaminen sekä erilaiset LVI-työt. Palvelemme yritys- ja yksityisasiakkaita Joensuun alueella sekä ympäristökunnissa. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 0720656-2
Korjausrakentaminen, Uudisrakentaminen, Remonttityöt, Rakennusliike, LVI-urakointi
Joensuu, Ilomantsi, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi, Valtimo, Pohjois-Karjala


  • Rakennusliike Anres Oy #1

Teetä rakennuskorjaus-, remontti- ja uudisrakennunusurakkasi luotettavalla ammattilaisella!

Meillä on vankka kokemus erilaisista rakennusurakoista ja korjaustöistä. Palveluitamme ovat korjausrakentaminen, remontit ja uudisrakentaminen. Meiltä saat myös LVI-työt ja LVI-urakoinnin. Toimialuettamme ovat Joensuu ja muut Pohjois-Karjalan kunnat. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä.

Toiminnassamme yhdistyvät kustannustehokas työtapa, vahva asiakaspalveluhenki ja korkea työn laatu. Asiakkaamme toiveet ovat jokaisen projektimme perusta. Pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja budjetista laadusta tinkimättä.

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous rakennusurakkaasi!

Homesaneeraukset, Ilmalämpöpumput, Ilmastointisaneeraukset, Kokonaisurakat, Konesaumakatot, Konesaumavesikatot, Korjausrakentaminen, LVI-palvelu, LVI-työt, LVI-urakointi, Maansiirto, Rakennunusurakat, Rakennunusurakointi, Rakennusliike, Rakennusliiketoiminta, Rakennusliikkeet, Rakennuspeltityöt, Rakennussaneeraus, Rakennusurakointi, Remontointi, Uudisrakennunusurakat, Uudisrakentaminen, Vesivahinkotyöt.

Rakennusliike Anres Oy Helatie 23,80100 Joensuu

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti