Remontointi, Vesieristys, Huoneistoremontti, Saunaremontti

Rakennus- ja remonttipalvelu Olavi Palola

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Rakennus- ja remonttipalvelu Tmi Olavi Palola tekee kylpyhuoneremontit, saunaremontit, märkätilaremontit, erilaiset sisäremontit ja maalaukset Nivalan, Haapajärven, Haapaveden, Sievin, Ylivieskan ja muiden lähikuntien alueella. Hoidamme myös terassin rakentamisen ja erilaiset piharakennukset. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 1249018-2
Remontointi, Vedeneristys, Vesieristys, Huoneistoremontti, Saunaremontti, Rakennusmies, Ulkomaalaus, Pihatyöt
Nivala, Haapajärvi, Haapavesi, Sievi, Ylivieska


  • Rakennus- ja remonttipalvelu Olavi Palola #1

Luotettava tekijä remontillesi

Rakennus- ja remonttipalvelu Tmi Olavi Palola tekee kylpyhuoneremontit, saunaremontit, märkätilaremontit, erilaiset sisäremontit ja maalaukset Nivalan, Haapajärven, Haapaveden, Sievin, Ylivieskan ja muiden lähikuntien alueella. Hoidamme myös terassin rakentamisen ja erilaiset piharakennukset.

Olavi Palola on rakennusalan moniosaaja, jonka yritys on palvellut jo yli 20 vuotta rakennusalalla. Töitä teemme mm. yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille. Teemme työn laadukkaasti ja annamme yksilöllistä palvelua vaativissakin kohteissa. Työstämme saa myös kotitalousvähennyksen.

Tarvitsetko luotettavaa tekijää remontillesi? Soita meille!

Huoneistoremontti, Kylpyhuoneremontti, Laatoitus, Lattiaremontti, Pesuhuoneremontti, Piharakennuksen rakentaminen, Pihatyöt, Rakennusmies, Rakentaja, Remontointi, Saunaremontti, Sisäremontti, Sisätilaremontti, Terassin rakentaminen, Ulkomaalaus, Ulkorakennuksen rakentaminen, Ulkovuoriremontti, Vedeneristys, Vesieristys, Vesivahingon korjaus.

Rakennus- ja remonttipalvelu Olavi Palola Sarjankyläntie 286,85500 Nivala

Yhteystiedot

  • 0400 384 689

Palvelemme paikallisesti