Arboristi, Puunkaato, Puunhoito, Puiden leikkaus ja kuntotarkastus

Puidenhoitajien Oy

Arvosana: 4/5 (yhteensä 9 arvostelua).

Puunkaatoa Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa. Tarjoamme puunkaadot sekä -tarkastukset ammattitaidolla myös erittäin vaikeissa kohteissa. Jos puu uhkaa rakennustasi tai tuottaa muuta haittaa kiinteistöllesi - ota yhteyttä.

Puunkaato, Kantojyrsintä, Arboristi, Puiden kaato, Puiden leikkaus, Puunhoito, Puun kuntotutkimus • Y-tunnus: 0834480-1
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Sipoo, Nurmijärvi, Vihti, Kerava, Tuusula


  • Puidenhoitajien Oy #1

Puunkaato ja kantojyrsintä Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa

Asiantuntevaa puunhoitoa oksa kerrallaan
Haluamme kaikilla palveluillamme edistää puiden elinvoimaa ja kasvua. Siksi puiden hoitotoimissa ei rasiteta tai vahingoiteta puuta tarpeettomasti lisää, vaan pyritään toimimaan puun oma biologia huomioon ottaen. Palveluihimme kuuluvat:

  • puunhoito
  • puiden leikkaus; rakenne- ja hoitoleikkaus
  • latvustyöt
  • puiden kuntotutkimukset ja -arvioinnit
  • puunkaato
  • kantojyrsintä

Puunkaato ja puiden erikoiskaadot
Puunkaadot ja erikoiskaadot sisältyvät myös arboristien toimenkuvaan. Erikoiskaadot ovat yleensä ahtaissa paikoissa tapahtuvia kaatoja, jolloin puu pitää kaataa osina, käyttäen apuna erilaisia alaslaskumenetelmiä. Työt tehdään kiipeilemällä tai mikäli nostokori mahtuu alueelle, sitä hyväksi käyttäen. Puunkaatojen yhteydessä työn voi viimeistellä jyrsimällä kannot pois.

Kantojyrsintä
Kantojyrsintä tapahtuu kantojyrsimellä, jolla kannon saa jyrsittyä puruksi aina jopa 70 cm syvyyteen. Yleensä kantojyrsintä tehdään n. 20 cm maanpinnan alapuolelle. Kantojyrsin vaatii jonkin verran tilaa ja mahdollisuuden päästä kannon lähelle autolla. Jyrsintä on nopea tapa poistaa kanto ja saada näin tilaa uudelle kasvustolle.

Useamman vuosikymmenen kokemuksella uskallamme luvata, että mikään puunhoitotyö ei ole meille liian pieni tai suuri. Luotamme yhteistyön voimaan; olemme Suomen Puunhoidon Yhdistys ry:n jäsen ja hyvien verkostojemme saamme tarvittaessa työvoimaa laajoihinkin urakoihin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Arboristi, Kantojyrsintä, Puiden hoito, Puiden hoitotyöt, Puiden kaato, Puiden leikkaus, Puidenleikkaus, Puun erikoiskaato, Puun kuntotarkastus, Puun kuntotutkimus, Puunhoito, Puunkaato.

Yhteystiedot

Arboristi Tapani Mäkelä
0400 462 404
Enable JavaScript to view protected content.

Palvelemme alueellisesti