Vuolukivitakat, Vuolukiviuunit, Leivinuunit, Takkaleivinuunit

Polarstone Oy

Arvosana: 5/5 (yhteensä 2 arvostelua).

Laadukkaat vuolukiviset takat, leivinuunit, grillit, liedet ja yhdistelmätulisijat. Tehtaamme sijaitsee Savonrannassa aivan Savonlinnan kupeessa. Olet tervetullut tutustumaan tuotantoomme ja tekemään mittojesi mukaisen takkatilauksen! Ota yhteyttä ja kysy tai katso lisätiedot kotisivuiltamme.

Y-tunnus: 1834739-5
Takat, Vuolukivitakat, Vuolukiviuunit, Leivinuunit, Takkaleivinuunit, Takka-leivinuunit
Savonlinna, Mikkeli, Imatra, Varkaus, Lappeeranta, Kitee, Joensuu, Kuopio, Kouvola, Kotka, Hamina, Lahti, Jyväskylä, Iisalmi, Sotkamo


Laadukas takka on paitsi näyttävä sisustuksellinen elementti, myös mainio tunnelmanluoja. Elävään, rauhallisesti tanssivaan liekkiin ei kyllästy ja samalla säästät muun muassa lämmityskustannuksissa. Polarstonelta löytyy kattava valikoima erilaisia takkoja, leivinuuneja, näiden yhdistelmiä, liesiä, ulkogrillejä sekä kivilaattoja eri käyttötarkoituksiin.

Takat ja leivinuunit vuolukivestä

Käyttämämme materiaali on yli kaksi miljardia vuotta vanha serpentiinivuolukivi. Se on kestävä ja kaunis materiaali, jonka pinnan tekstuuri syntyy eri värisistä kiteistä. Niitä voidaan korostaa entisestään pintakäsittelyllä, jolloin lopputulos on varmasti uniikki.

Uniikista puheenollen; valmistamme tulisijoja myös mittatilaustyönä. Mikäli kattavasta mallistostamme ei löydy sopivaa valmismallia, pystymme varmasti räätälöimään juuri sinun tarpeisiisi yksilöidyn takan, leivinuunin, lieden tai ulkogrillin. Mittatilausta miettiessäsi suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan tehtaallemme.

Tuotteidemme jälleenmyynnistä huolehtii kattava edustajaverkostomme, mutta voit toki olla yhteydessä suoraan myös tehtaaseemme. Se on suositeltava vaihtoehto etenkin silloin, kun sinulla on tarvetta yksilöidylle, mittatilauksena tehtävälle tulisijalle tai haluat tietää lisää jonkin tuotteemme teknisistä tiedoista tai ominaisuuksista. Tehtaamme sijaitsee Savonrannassa aivan Savonlinnan kupeessa.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin kotisivuillemme! →

Erikoisuunit, Grillit, Leivinuunit, Liedet, Takat, Takka-leivinuunit, Takkaleivinuunit, Tulisijat, Vuolukivileivinuunit, Vuolukivitakat, Vuolukiviuunit.

Polarstone Oy Sahakuja 6,58300 Savonranta

Yhteystiedot

Toimitusjohtaja
Allan Ruotsalainen
040 552 8182

Palvelemme paikallisesti